17 Απριλίου 2026
news1

Αφιερωματική εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Μεσολόγγι

«Σμύρνη 1922, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…..»

 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας μνήμης του μικρασιατικού και ευρύτερα του προσφυγικού Ελληνισμού, και ειδικά φέτος, που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή του 1922, την ερχόμενη Κυριακή ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου διοργανώνει μια σπουδαία αφιερωματική  εκδήλωση  με τίτλο: «Σμύρνη 1922, τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω…..».

 

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι χορωδίες του Πνευματικού Κέντρου, του Πολιτιστικού Εργαστηρίου και της Ορχήστρας «PsalterioEnsemble» συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας εξαιρετικής μελωδικής σύνθεσης που πρόκειται να ταξιδέψει, να συγκινήσει, και να ικανοποιήσει ιδιαίτερα το κοινό.

 

Η εκδήλωση θα  λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8 το βράδυ.

 

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μια μοναδική βραδιά, γεμάτη ήχουςκαι αρώματα της Μικράς Ασίας.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση των Εναλλακτικών Σεναρίων του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Αγρινίου – Δήμου Θέρμου- Επόμενα βήματα

Newsroom

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Θ.  Μαυρομμάτης με το ΔΣ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Newsroom

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com