23 Ιουνίου 2026
Πολιτική

Αυτοί είναι οι πρώτοι μάρτυρες

Μεθαύριο Πέμπτη (15/4) αναμένεται να εξετάσει, τον πρώτο της μάρτυρα, η προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση του Νίκου Παππά.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της, αυτός θα είναι ο Κυριάκος Τόμπρας, και σε περίπτωση που θα παραμείνει σε καραντίνα, (μετά την εξέτασή του, χθες Δευτέρα, για κορονοϊό), στη θέση του θα προσέλθει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές, τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής αποφάσισαν να μην πραγματοποιηθεί η αυριανή συνεδρίαση της προανακριτικής, λόγω της ταυτόχρονης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. Σύμφωνα με πηγές της πλειοψηφίας, η ΝΔ πρότεινε να υπάρχουν παραπάνω κλήσεις μαρτύρων λόγω καραντίνας και κατάστασης με τον ιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Μίλτος Ζαμπάρας πιέζει την κυβέρνηση για παράταση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ πριν απενταχθεί

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: 7 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και ήρθαν για προεκλογικό μασάζ χωρίς καμία δέσμευση

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Στη Βουλή φέρνει ο Ζαμπάρας τις διώρυγες Δ20-Δ28

Newsroom
Φόρτωση....