13.6 C
Θέρμον
17 Απριλίου 2026
LifeStyle

Ελένη Μενεγάκη: Έμειναν όλοι άφωνοι με τη φωτογραφία που έδειξε στον «αέρα»

Σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έδειξε μία προσωπική της φωτογραφία και… άφησε άφωνους τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε «βρήκα μία φωτογραφία γιατί αυτές τις μέρες είμαι σε μία φάση που ψάχνω πράγματα, πετάω… είμαι σε τέτοια φάση. Βρήκα ένα κουτί με φωτογραφίες και δεν τις ανέβασα όλες…»

Και συνέχισε λέγοντας «ήθελα να ανεβάσω 35 φωτογραφίες, αλλά δεν ήξερα αν μπορώ στο Instagram…»

Και πρόσθεσε: «Βρήκα μία φωτογραφία μου με τον Θοδωρή Κουτοσγιαννόπουλο πριν είκοσι χρόνια και μοιάζει με τον Αργύρη Πανταζάρα, τότε είχα πάει να πάρω συνέντευξη στον Τόλη Βοσκόπουλο και στην Άντζελα Γκερέκου που είχαν ανεβάσει μία παράσταση…»

Έπαθαν όλοι πλάκα

Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος έπαθε πλάκα όταν είδε τον εαυτό του πριν είκοσι χρόνια «σα να είχα παραφάει, ε;» και άρχισαν τα πειράγματα των συνεργατών του για τα πλούσια μαλλιά του, ενώ για την Ελένη Μενεγάκη ανέφεραν ότι τότε ήταν κούκλα αλλά και τώρα λαμπερή.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σόλων Τσούνης: «Το βρίσκω πολύ υγιές να είσαι μόνος σου και να περνάς καλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Η συνέντευξη του Σόλων Τσούνη και η αγάπη του για το Θέρμο

Newsroom

Περικλής Λιανός: «Ήμουν καλύτερος δικηγόρος από ηθοποιός – γιατί αποφάσισα να αφήσω τη νομική για το θέατρο»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com