16.7 C
Θέρμον
12 Οκτωβρίου 2026
Αστυνομικά

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος»: Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης τριών κατηγορουμένων

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση απαγωγής του Γυμνασιάρχη Αιγινίου Πιερίας που είχαν ασκηθεί κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης του ανακριτή Κατερίνης ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Έχει υποβληθεί επίσης μια αίτηση αντικατάστασης προσωρινής κράτησης με άλλους περιοριστικούς όρους ενός ακόμη μέλους των λεγόμενων «θεματοφυκάκων του Συντάγματος» στον ανακριτή Κατερίνης για την οποία ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι οι δύο εντολείς που εκπροσώπησε ο δικηγόρος κ. Βασίλης Νουλέζας είχαν αφεθεί μετά την απολογία τους ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να κληθούν οι κατηγορούμενοι να λάβουν γνώση για το πέρας της ανάκρισης και η ογκώδης δικογραφία να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

 

cnn.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και μία για οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς πινακίδα

Newsroom

Τρεις συλλήψεις σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για ναρκωτικά και καταδικαστική απόφαση

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 4 δενδρύλλια και 70 γραμμάρια κάνναβης

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com