17 C
Θέρμον
11 Οκτωβρίου 2026
Πολιτική

Σταϊκούρας: Επιδότηση ρεύματος και φυσικού αερίου και τον Φεβρουάριο

Την επέκταση των μέτρων για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Αναλύοντας τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για τη στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος, δηλωσε ότι τον Ιανουάριο το υπουργείο Οικονομικών έδωσε 400 εκατ. ευρώ για την επιδότηση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σημειώνοντας ότι μπορεί αυτό το ποσό να μην καλύπτει το σύνολο της αύξησης του κόστους της ενέργειας, αλλά μέρος αυτής.

[facebook]

«Επειδή υπάρχει αυτή η κρίση, καλύπτουμε ένα κομμάτι της αύξησης του κόστους στο ενεργειακό πεδίο και αυτό θα το κάνουμε και τον Φεβρουάριο και για όσο χρειαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

skai.gr

[googlenews]

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΛ.Α.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: “Όχι στη φίμωση των Δημοσίων Λειτουργών”

Newsroom

Κοινοβουλευτική παρέμβαση Μίλτου Ζαμπάρα για τα γεφύρια του Αιτωλικού

Newsroom

Επισκέψεις του Θανάση Παπαθανάση στα Κέντρα Υγείας Θέρμου και Αμφιλοχίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com