Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το φαινόμενο της εκδικητικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου στο Πρωινό, ο δημοσιογράφος και η επιχειρηματίας είχαν σχέση πριν από τρία χρόνια και τότε συνέβη και το γεγονός. Ο δημοσιογράφος ήταν και τότε στην τηλεόραση, αλλά έχει και σήμερα καθημερινή παρουσία σε κανάλι εθνικής εμβέλειας.
Όπως είπε ο κ. Λύτρας έχει γίνει αγωγή αποζημίωσης, ωστόσο σε ότι αφορά το ποινικό σκέλος, η υπόθεση έχει τεθεί στο αρχείο.
Την Τρίτη, μιλώντας μέσω του συνηγόρου της, στην εκπομπή «Το Πρωινό» και την Κέλλυ Χεινοπώρου, η επιχειρηματίας οργισμένη είπε πως «παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ξαναβιώνω αυτήν την τραγική ιστορία που έζησα και εγώ. Όσο για τον θύτη της δικής μου υπόθεσης, πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να προβάλλονται τέτοιοι άνθρωποι. Είναι τραγικό να βλέπω στην τηλεόραση αυτόν που με διέσυρε».




