26.3 C
Θέρμον
4 Ιουλίου 2026
LifeStyle

Όμηρος Πουλάκης: Σοκαρίστηκα με τον Λιγνάδη, μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων

Στο «Πρωινό» μίλησε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ο Όμηρος Πουλάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπήρξε μαθητής του φυλακισμένου σήμερα Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός, αν και συνεργάστηκε μαζί του, παρατήρησε κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και ήρθαν σε ρήξη. Ακόμη, ο Όμηρος Πουλάκης παραδέχτηκε πως σοκαρίστηκε με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται για αποτρόπαιες, χυδαίες πράξεις.

Κάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν καθηγητής μου. Σημαντικός καθηγητής μου, δεν βαριόμουν στη τάξη. Χαιρόμουν το θέατρο στην τάξη του, όπως όλοι. Ήταν ένας άνθρωπος που σε αυτό το είδος που είμαι εγώ ήταν πολύ καλός καθηγητής. Συνεργάστηκα μαζί του, κάποια στιγμή είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν και απομακρύνθηκα.

Ήρθα σε μία ρήξη μαζί του θεατρική και προσωπική. Αυτό που συνέβη με εμένα δεν έχει καμία σχέση με τη διάσταση όσων ακούγονται. Αυτά, πάντως, που βγήκαν στο φως -οφείλω να το πω γιατί δεν είναι καλό να μην το λέμε- είναι αδιανόητα. Είναι αυτονόητο, αλλά πολλές φορές το να μη λες το αυτονόητο, δε γίνεται πάντα με αθώους σκοπούς. Όλα αυτά που λέγονται και περιγράφονται είναι φρικιαστικά και αδιανόητα. Έπαθα σοκ, αυτή είναι η αλήθεια. Μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων»  σημείωσε.

thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σόλων Τσούνης: «Το βρίσκω πολύ υγιές να είσαι μόνος σου και να περνάς καλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Η συνέντευξη του Σόλων Τσούνη και η αγάπη του για το Θέρμο

Newsroom

Περικλής Λιανός: «Ήμουν καλύτερος δικηγόρος από ηθοποιός – γιατί αποφάσισα να αφήσω τη νομική για το θέατρο»

Newsroom
Φόρτωση....