2 Ιουλίου 2026
Πολιτική

Αλμπάρες προς Δένδια: Υπεράνω πάσης αμφιβολίας η αλληλεγγύη της Ισπανίας στην ΕΕ

Το γεγονός ότι είναι υπεράνω πάσης αμφιβολίας η αλληλεγγύη της Ισπανίας στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Κάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

Ο Χοσέ Μανουέλ Αλμπάρες, μιλώντας στο ισπανικό κοινοβούλιο, είπε: «Η αλληλεγγύη της Ισπανίας προς όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με όλα, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας και της Κύπρου, είναι υπεράνω πάσης αμφιβολίας, υπεράνω πάσης αμφιβολίας, και το λέω αυτό εδώ, στην έδρα του Κοινοβουλίου».

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα ανωτέρω κοινοποίησε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο Ισπανός ομόλογός του, μετά τη χθεσινοβραδινή τηλεφωνική τους συνομιλία.

vradini.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θανάσης Παπαθανάσης: Δύο σημαντικά έργα ύδρευσης για Μεσολόγγι και Αμφιλοχία μετά τη σύσκεψη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου

Newsroom

Ο Μίλτος Ζαμπάρας πιέζει την κυβέρνηση για παράταση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ πριν απενταχθεί

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: 7 χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και ήρθαν για προεκλογικό μασάζ χωρίς καμία δέσμευση

Newsroom
Φόρτωση....