25.1 C
Θέρμον
18 Ιουνίου 2026
Τοπικά νέα

Τον Πρέσβη της Ινδίας κ. Amrit Lugun υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου

Ο Ινδός Πρέσβης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγρινίου στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στο Αγρίνιο με αφορμή τη διοργάνωση Πολιτιστικής Δράσης αφιερωμένης στον Μαχάτμα Γκάντι και την Ινδία από τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα».

Ο κ. Amrit Lugun  αναφέρθηκε με ενθουσιασμό  στην ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής μας καθώς και τις φυσικές ομορφιές. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αγροτικά προϊόντα και την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου καλωσόρισε τον Ινδό πρέσβη τον οποίο ευχαρίστησε για την επίσκεψη στον Δήμο Αγρινίου. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Παρόντες στη συνάντηση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Φαρμάκης και η κ. Ευφροσύνη Μπαλαούρα από τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Υποδοχή του διπλού πρωταθλητή Σπύρου Λαχανά από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Newsroom

Η Δυτική Ελλάδα θωρακίζεται απέναντι στην κλιματική κρίση – Νέα εργαλεία ανθεκτικότητας για το μέλλον

Newsroom

Σ.Α.Ε.Κ. Αγρινίου: Αυτές είναι οι νέες ειδικότητες του Παράλληλου Μηχανογραφικού για το έτος 2026-2027

Newsroom
Φόρτωση....