16 Μαΐου 2026
LifeStyle

Έφτασε η ώρα του Id catwalk – Ποια μοντέλα πέρασαν στην επόμενη φάση; (vids)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη φάση των οντισιόν του GNTM και… πλέον έφτασε η ώρα για το πολυσυζητημένο Id catwalk!

Σε αυτό το μοναδικό catwalk, οι υποψήφιοι καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν ένα ειδικό, διαφορετικό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη στιλιστική ταυτότητα, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, ώστε οι καλύτεροι να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία, οι τέσσερις κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, θέλουν να δουν και να κρίνουν το προσωπικό στυλ και το περπάτημα του κάθε υποψήφιου μοντέλου.

Δείτε και μόνοι σας:










www.vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σόλων Τσούνης: «Το βρίσκω πολύ υγιές να είσαι μόνος σου και να περνάς καλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Η συνέντευξη του Σόλων Τσούνη και η αγάπη του για το Θέρμο

Newsroom

Περικλής Λιανός: «Ήμουν καλύτερος δικηγόρος από ηθοποιός – γιατί αποφάσισα να αφήσω τη νομική για το θέατρο»

Newsroom
Φόρτωση....