25.1 C
Θέρμον
18 Ιουνίου 2026
Πολιτική

Πήγε με εμφανή διάθεση αυτοσαρκασμού στη Σλοβενία

Κριτική στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις δηλώσεις που έκανε από τη Σλοβενία σχετικά με τον ρόλο των πολιτικών σήμερα, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

“Μετά την ομολογία παταγώδους αποτυχίας στην πανδημία και τις πυρκαγιές, για τις οποίες έδινε μέχρι πρότινος συγχαρητήρια στον εαυτό του και την αδυναμία του να κάνει ακόμα και ανασχηματισμό, ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται πως πήγε με εμφανή διάθεση αυτοσαρκασμού στη Σλοβενία, δηλώνοντας πως «η πολιτική απαιτεί να είναι κανείς μάνατζερ και ταυτόχρονα ηγέτης»”, τονίζει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι “παρέλειψε, βέβαια, να συμπληρώσει ότι ίδιος μετά και τη χθεσινή ιλαροτραγωδία, δεν διαθέτει κανένα από τα δύο χαρακτηριστικά”.


www.thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με το νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Newsroom

Εκλογή του Θανάση Παπαθανάση στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Ενώ οι δανειολήπτες περιμένουν δικαίωση, τα funds μετράνε κέρδη

Newsroom
Φόρτωση....