18 Απριλίου 2026
LifeStyle

Ηλίας Μπόγδανος: “Λυγίζει” με νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο δεύτερος νικητής του Survivor πέντε ημέρες μετά τον τελικό βρέθηκε θετικός.

Ο μουσικός από την πρώτη στιγμή απομονώθηκε στο σπίτι του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram και μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία φαίνεται εμφανώς καταβεβλημένος και έγραψε: «Και στις πιο δύσκολες συνθήκες, πάντα υπάρχει περιθώριο για ένα μικρό χαμόγελο».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ηλίας Μπόγδανος εμφανίστηκε με ένα νέο μήνυμα στον λογαριασμό του στα stories του. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα quote που είναι γραμμένο από την σύντροφό του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και έχει δημοσιευτεί στη σελίδα της το οποίο αναφέρει:

«Δεν μπορείς να είσαι πάντα δυνατός αλλά τουλάχιστον μπορείς να προσπαθείς να είσαι. Και αυτή είναι η αρχή των πάντων».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Σόλων Τσούνης: «Το βρίσκω πολύ υγιές να είσαι μόνος σου και να περνάς καλά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Η συνέντευξη του Σόλων Τσούνη και η αγάπη του για το Θέρμο

Newsroom

Περικλής Λιανός: «Ήμουν καλύτερος δικηγόρος από ηθοποιός – γιατί αποφάσισα να αφήσω τη νομική για το θέατρο»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com