24 Ιουνίου 2026
Τοπικά νέα

Ανακριβείς Φήμες για το Κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου – Καμία Αλλαγή, Καμία Μετακίνηση

Ενημέρωση σχετικά με παραπλανητική φημολογία για κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ Μεσολογγίου

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί παραπλανητική φημολογία περί δήθεν κλεισίματος και μετακίνησης του καταστήματος του ΔΕΔΔΗΕ από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο. Πρόκειται για ανυπόστατα σενάρια, προϊόν παραπληροφόρησης, τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η στάση του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία επίσημη ενημέρωση, ούτε από τη Δημοτική Αρχή, ούτε από τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, επέλεξε να κινδυνολογήσει και να σπείρει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία. Τέτοιες αυθαίρετες ενέργειες δεν υπηρετούν το κοινό συμφέρον και το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να πλήττουν το Μεσολόγγι και τους Δημότες του.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου πρόκειται άμεσα να συναντηθεί με τον Διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ στο Μεσολόγγι, προκειμένου να τεθεί οριστικά τέλος σε μια ανύπαρκτη υπόθεση, την οποία κάποιοι κατασκευάζουν, υπονομεύοντας την τοπική κοινωνία.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μεσολόγγι λόγω τελετής ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων

Newsroom

Το Μεσολόγγι ταξίδεψε στην Καρδίτσα: Η Έξοδος του Μεσολογγίου μέσα από το Πανηγύρι τ’ Άη Συμιού στα Καραϊσκάκεια 2026

Newsroom

Μουσική βραδιά κάτω από το φως του φεγγαριού οργανώνει η «Διέξοδος» στο Μουσείο Άλατος

Newsroom
Φόρτωση....