24.9 C
Θέρμον
26 Σεπτεμβρίου 2025
Τοπικά νέα

Παράταση αντιπυρικής περιόδου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι δημότες  μέχρι τις 15 Νοεμβρίου καθώς σύμφωνα με απόφαση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων του Πυροσβεστικού Σώματος, υπάρχει παράταση της απαγόρευσης χρήσης πυρός.

 

Ειδικότερα η αντιπυρική περίοδος, που υπό κανονικές συνθήκες θα έληγε στις 31 Οκτωβρίου, επεκτείνεται μέχρι τις 15 Νοεμβρίου λόγω υψηλών θερμοκρασιών και της παρατεταμένης ανομβρίας που ευνοούν την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.

 

Εξακολουθούν να ισχύουν τα προβλεπόμενα στην υπ’ αριθμόν 9/2024 σχετική Πυροσβεστική Διάταξη, σχετικά με την απαγόρευση χρήσης πυρός σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις,πάρκα και άλση πόλεων και οικιστικών περιοχών καθώς και σε οικοπεδικούς χώρους.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γενικό Λύκειο Εμπεσού και Δήμος Αμφιλοχίας συμπράττουν για το περιβάλλον

Newsroom

Σήμερα η ανοιχτή συζήτηση για την προστασία και βιώσιμη ανάπτυξη της Τριχωνίδας

Newsroom

Επιτυχίες για τους αθλητές του σκοπευτικού ομίλου Αιτωλοακαρνανίας σε αγώνες τυφεκίου στην Τρίπολη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com