20.7 C
Θέρμον
27 Σεπτεμβρίου 2025
news1

Πάτρα: Εκτροχιάστηκε συρμός του Προαστιακού

Αναστάτωση προκλήθηκε στους 72 επιβάτες του Προαστιακού της Πάτρας, όταν ο συρμός στον οποίο επέβαιναν εκτροχιάστηκε.

Το τρένο, που κατευθυνόταν στον σταθμό του ΟΣΕ στον Άγιο Ανδρέα, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (22/11) εξετράπη και στη συνέχεια «κόλλησε» στη διασταύρωση της Γούναρη με την Όθωνος Αμαλίας.

Ασφαλείς οι 72 επιβάτες

Σημειώνεται ότι κατά το περιστατικό δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν από τον συρμό και είναι καλά και ασφαλείς.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Αστυνομία, ενώ λόγω του εκτροχιασμού έχουν καταργηθεί τα επόμενα δρομολόγια.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train: «Λόγω μερικού εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας 12304 (Ρίο – Αγ. Ανδρέας), τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12305 και 12306 καταργούνται ολικώς. Επίσης, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 12304, 12307 και 12308 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Άγιος Ανδρέας – Πάτρα».

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο εκτροχιασμός οφείλεται σε στρέβλωση γραμμής.

 

Πηγή: mega

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom

Βράβευση της Εφηβικής Ομάδας του Λέοντα από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Newsroom

Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας για αλκοόλ και καπνικά – Αυστηρές κυρώσεις για παραβάτες επιχειρήσεις

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com