12.1 C
Θέρμον
3 Οκτωβρίου 2025
news1

“Πώς αντέχεται αυτή η αγωνία;” – Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ξεσπά για όλες τις μητέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη

Τις δικές της σκέψεις και τα δικά της συναισθήματα θέλησε να μοιραστεί χθες βράδυ η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.

Η επιχειρηματίας ανήρτησε στα προσωπικά της social media μία φωτογραφία του γιου της σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως αναρωτιέται πώς θα καταφέρει να είναι ψύχραιμη και τι θα κάνει όταν ο μονάκριβός της αρχίσει να εξερευνά μόνος του τον κόσμο.

“Αναρωτιέμαι πως θα καταφέρω να είμαι ψύχραιμη όταν το μικρό μου ανθρωπάκι αρχίσει να εξερευνά τον υπέροχο και άγριο κόσμο μας. Όταν στο δρόμο του δεν θα βρίσκονται κορμί από δέντρα αλλά εμπόδια αληθινά και επικίνδυνα.

Πώς θα αντέχω στην ιδέα ότι θα σκαρφαλώνει χωρίς εμένα να στέκομαι από κάτω αδιάφορη δήθεν, υπολογίζοντας που ακριβώς να σταθώ ούτε να μπορέσω να τον αρπάξω σε περίπτωση πτώσης. Πώς αντέχεται αυτή η αγωνία;”, έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Η ίδια μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, θέλησε να κάνει και ένα σχόλιο για την ευθύνη που πρέπει να αναλάβουν οι ιθύνοντες σημειώνοντας ωστόσο πως οτιδήποτε και αν ειπωθεί τώρα, οι ζωές έχουν χαθεί.

 

missbloom.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Χρήστος Κωστακόπουλος: Απάντηση στη δήλωση του κ. Στυλιανού Μπλέτσα

Newsroom

Βράβευση της Εφηβικής Ομάδας του Λέοντα από τον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Newsroom

Υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας για αλκοόλ και καπνικά – Αυστηρές κυρώσεις για παραβάτες επιχειρήσεις

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com