18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:49
Αστυνομικά

Κυπαρισσία: Τι λέει ο ιατροδικαστής για τη 42χρονη που βρέθηκε τσιμεντωμένη

Δεν κατάφερε ο ιατροδικαστής να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα αναφορικά με τα αίτια θανάτου της 42χρονης της οποίας η σορός βρέθηκε τσιμεντωμένη σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία. Το πτώμα της γυναίκας, που αγνοούνταν από τον περασμένο Φεβρουάριο στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, εντοπίστηκε την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου.

Ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, που ερευνά την υπόθεση, ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών και ύψους γύρω στο 1 μέτρο και 61 εκατοστά. Το πόρισμα της έκθεσής του αναφέρει ότι «ο χρόνος ενταφιασμού προσδιορίζεται πριν από περίπου πέντε με έξι μήνες» ενώ ο ίδιος είπε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ότι «δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στον σκελετό, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν έγινε ή όχι κάποια εγκληματική ενέργεια». Επιπλέον, ανέφερε ότι έχουν παραδοθεί από τον ίδιο τα δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις καθώς και ότι, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί, θα πραγματοποιηθούν και εξετάσεις DNA.

Σε σοκ η τοπική κοινωνία

Υπενθυμίζεται ότι η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι που έμενε 42χρονη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως η εξαφάνιση δηλώθηκε μόλις την 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη γυναίκα διέμενε στο σπίτι, όπου βρέθηκε η σορός με τον σύντροφό της, ο οποίος εδώ και καιρό έχει διαφύγει από την Ελλάδα για τη Ρουμανία. Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο ethnos.gr, ο σύντροφος της γυναίκας έφυγε για τη Ρουμανία κατά τη διάρκειά της καραντίνας, οπότε και έβγαζε πολύ συχνά βεβαιώσεις μετακινήσεις, ακόμα και από νομό σε νομό, επικαλούμενος δουλειές. Σε μία από αυτές τις μετακινήσεις και φαίνεται πως κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα, παρόλο που η σύντροφός του αναζητούνταν από τις Αρχές.

Τις αρχές ειδοποίησε κάτοικος όταν είδε φουσκωμένο το έδαφος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι Αρχές βρήκαν το πτώμα  όταν ένας κάτοικος, ειδοποίησε ότι είχε φουσκώσει το τσιμέντο σε κάποιο σημείο της αυλής του οικήματος. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί και έσκαψαν στο τσιμέντο και εντόπισαν τη σορό.

 

Κάτοικοι σημειώνουν ότι ο σύντροφος της την κακοποιούσε

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο σύντροφος κακοποιούσε την 42χρονη αγνοούμενη κοπέλα και μάλιστα συστηματικά. Δεν ήταν λίγες οι φορές που την είχαν δει με μελανιές στο σώμα της, όπως σημειώνουν.

Η γυναίκα φαίνεται πως ήταν μητέρα 3 παιδιών, από προηγούμενη σχέση της, τα οποία δεν ζούσαν στην Ελλάδα μαζί της, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (28/03/2024)

Newsroom

Ανήλικη καταγγέλλει τη μητέρα και τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν δυο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com