18.5 C
Θέρμον
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 0:09
LifeStyle

Ναταλία Τσαλίκη: Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο και το πιο ύπουλο

Στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται και τη Ναταλία Αργυράκη μίλησε η Ναταλία Τσαλίκη για τις επαναστάσεις που έκανε στην προσωπική της ζωή καθώς και τις παρεμβάσεις που κάνει για τον χώρο του θεάτρου στα social media.

«Η πρώτη μου επανάσταση έγινε όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο και ο πατέρας μου είχε αντιρρήσεις γιατί ήταν της ακαδημαϊκής άποψης.

Ήθελε να με δει επιστήμονα. Η δεύτερη ήταν όταν κάποια στιγμή στη ζωή μου συνειδητοποίησα πως ούσα μητέρα παραγκωνίζω πιο πολύ τον εαυτό μου.

Βάζω δηλαδή σε πρώτη θέση τον σύζυγο και το παιδί και μετά εμένα. Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο και το πιο ύπουλο γιατί είναι πράγματα που έχουν γραφτεί μέσα σου, στο DNA και δεν το καταλαβαίνεις. Τα θεωρείς φυσικά και δεδομένα».

«Νομίζω ότι οι παρατηρήσεις μου ήταν τόσο όσο έπρεπε. Περισσότερο δεν ήθελα να πω κάτι. Δεν χρειάζεται. Μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ, δεν έχει νόημα να μιλάμε.

Σημασία έχει τώρα τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα και τι θα γίνει» πρόσθεσε η ηθοποιός στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA.

 

thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά στις δηλώσεις Μικρούτσικου – «Είμαι σε σοκ»

Newsroom

Στο Νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Newsroom

Eurovision 2024 – Αναχώρησε η Μαρίνα Σάττι για Σουηδία και αποκάλυψε την ενδυματολογική της επιλογή

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com