26.6 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 15:46
Πολιτισμός-Τουρισμός

Προετοιμάσου κατάλληλα για μια μονοήμερη εκδρομή

Έχεις άδεια ή είναι απλώς μια αργία και αποφάσισες να πας μια μονοήμερη εκδρομή. Πολύ καλή επιλογή, καθώς θα βγεις από τη ρουτίνα σου, θα δεις νέα πράγματα, άλλους ανθρώπους και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις δυνάμεις ώστε να συνεχίσεις την καθημερινότητά σου. Η επιλογή του προορισμού είναι λίγο δύσκολη γιατί διάφορα πράγματα περνάνε από το μυαλό σου. Η απόσταση και ο χρόνος μετακίνησης είναι πολύ βασικός παράγοντας γιατί πρέπει να προλάβεις να κάνεις κάποια πράγματα μέσα στη μέρα. Τα χρήματα που θα ξοδέψεις σε απασχολούν και είναι λογικό. Συνήθως ένας αρκετά κοντινός προορισμός από τον τόπο κατοικίας σου είναι η καλύτερη επιλογή γιατί δεν θα χαλάσεις όλη τη μέρα στο αυτοκίνητο.

Μια μονοήμερη εκδρομή όμως θέλει και προετοιμασία. Η οργάνωση είναι πολύ σημαντική και για αυτό παρακάτω θα βρεις κάποια πράγματα Τα πράγματα που χρειάζεται να πάρεις για την μικρή αυτή απόδραση.

Snacks

Θα χρειαστεί να πάρεις σνακ για το δρόμο και όχι μόνο. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να πεινάσεις και να μην έχει τίποτα στη γύρω περιοχή. Αν το πρόγραμμα έχει περπάτημα ή κάποια αθλητική δραστηριότητα, χρειάζεσαι ενέργεια και ένα μικρό σνακ που βοηθάει στην αναπλήρωσή της είναι η μπάρα δημητριακών.

Ρούχα

Πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να λερωθείς ή να βραχείς γι’ αυτό ένα δεύτερο ζευγάρι ρούχα, καλό είναι να υπάρχει σε μια τσάντα στο αυτοκίνητο. Αν είναι καλοκαίρι, σε καμία περίπτωση μην ξεχάσεις το μαγιό σου καθώς και ένα δεύτερο για να το αλλάξεις.

Gadgets

Το κινητό σίγουρα θα σου χρειαστεί για να βγάλεις φωτογραφίες τα μέρη που θα επισκεφθείς, να βάλεις GPS ή ακόμα και να βάλεις μουσική στο αυτοκίνητο γι’ αυτό φρόντισε να είναι φορτισμένο ή να έχεις μαζί σου ένα powerbank για να το φορτίσεις. Μην ξεχάσεις τη φωτογραφική μηχανή σου, την polaroid ή το drone σου.

Φαρμακείο

Είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα kit πρώτων βοηθειών με τα απαραίτητα. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά οπότε καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας, μην ξεχάσεις την φαρμακευτική αγωγή!

 

Πολύ σημαντική επίσης είναι η επιλογή του παπουτσιού γιατί θα είσαι όλη μέρα με αυτά οπότε πρέπει να είσαι και άνετος. Επίλεξε αναπαυτικά παπούτσια ανδρικά ή skechers γυναικεία.

Όποιο προορισμό και να διαλέξεις, φρόντισε να έχεις θετική ενέργεια για να περάσεις τέλεια. Αυτές οι μικρές εξορμήσεις, μας βοηθούν να είμαστε πιο παραγωγικοί στην καθημερινότητά μας!

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λευκάδα των δεκαοκτώ μουσείων

Newsroom

Το ιδιόκτητο νησί με την έπαυλη,του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη στα Πριγκηπονήσια Λευκάδας

Newsroom

Βίντεο: Ο τόπος συνάντησης των Ελεύθερων Πολιορκημένων μετά την Έξοδο του Μεσολογγίου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com