14.7 C
Θέρμον
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 8:11
LifeStyle

Τάσος Ξιαρχό: Το διαδίκτυο γέμισε ριγέ – Έντονες οι αντιδράσεις [βίντεο]

Τάσος Ξιαρχό: Μία πραγματική «καταιγίδα» αρνητικών σχολίων έχει ξεσπάσει στο twitter από τη στιγμή που ο καλλιτέχνης Τάσος Ξιαρχόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο που χλευάζει μία κοπέλα με παραπάνω κιλά λόγω του ρούχου που έχει επιλέξει.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο σχολιάζει με αρκετά άσχημο τρόπο μια κοπέλα από διπλανό τραπέζι για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, ο Τάσος Ξιαρχό δείχνει με νέο βίντεο πως κρύφτηκε στην τουαλέτα του μαγαζιού καθώς η κοπέλα είδε από το instagram την ανάρτησή του και παρέμεινε εκεί μέχρι εκείνη να αποχωρήσει..

Η ανάρτησή του αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου που τον κατηγορούν για bullying.

Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Τάσο Ξιαρχό του έστειλε και ένα μήνυμα θέλοντας να εκφράσει την δικαιολογημένη ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Γνωστές Ελληνίδες φόρεσαν ριγέ μπλούζες και σχολίασαν σε έντονο ύφος το σχόλιο του χορευτή. Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες που απάντησαν στον Ξιαρχό φορώντας ριγέ μπλούζα. Μάλιστα η Κατερίνα Ζαρίφη σε δική της ανάρτηση την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έδωσε…

 

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στο διαζύγιο από τον Γιάννη Λάτσιο – «Με τρομοκράτησε από την έκταση που είχε πάρει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom

Τρόμος για τον Γιώργο Μαζωνάκη – Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του

Newsroom

Σταρόβας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του – «Ευτυχώς πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο», λέει η Παγώνη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com