15.5 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 2:28
news1

Κολωνός: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 39χρονος ο οποίος είχε φωτογραφίες της 12χρονης – Τι υποστήριξε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 39χρονος ο οποίος απολογήθηκε για παιδική πορνογραφία, στο πλαίσιο της υπόθεση βιασμούς και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος ενεπλάκη στην υπόθεση διότι στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό, οι οποίες του είχαν σταλεί ιντερνετικά.

Ο κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του 3 φορές το μήνα και της εγγύησης 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και υποστήριξε ότι, επειδή κάτι υποψιάστηκε, ζητούσε φορτικα να αποσαφηνιστεί η ηλικία της, διότι η ίδια είχε αναφέρει ότι ήταν 17 ετών και ζήτησε τις φωτογραφίες για να ταυτοποιησει το πρόσωπό με το οποίο μιλάει και την ηλικία του.

Ο κατηγορούμενος, κατά τις ίδιες πηγές, υποστήριξε πως οι φωτογραφίες του εστάλησαν από ενα προφίλ με γυναικείο όνομα, το οποίο δεν ήταν της 12χρονης και παραδέχτηκε ότι έστειλε κάποια μικρά χρηματικά ποσά (συνολικά 140 ευρώ).

 

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com