14.6 C
Θέρμον
Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 2:45
Αστυνομικά

Σύλληψη 38χρονου στην Πάτρα: Βρέθηκε στο κινητό του προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα

Στη σύλληψη 38χρονου προχώρησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, στην Πάτρα. Κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για τον παγιδευμένο φάκελο στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Ο 38χρονος είναι γνωστός αντιεξουσιαστής και είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο στην Πάτρα για ληστείες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται μεταξύ άλλων να βρέθηκε χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πλέον συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται 11 άτομα

Όπως είναι ήδη γνωστό και έχει ανακοινωθεί από την αστυνομία έχουν εξιχνιαστεί πέντε επιθέσεις που φέρεται να είχαν πραγματοποιήσει μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Μεταξύ αυτών η αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε εντοπιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά και η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

Το χρονικό

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 38χρονος είναι γνωστός αντιεξουσιαστής και είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο στην Πάτρα για ληστείες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο κινητό του τηλέφωνο φέρεται μεταξύ άλλων να βρέθηκε χειρόγραφη προκήρυξη για την επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Πλέον συνολικά για την υπόθεση κατηγορούνται 11 άτομα.

Όπως είναι ήδη γνωστό και έχει ανακοινωθεί από την αστυνομία έχουν εξιχνιαστεί πέντε επιθέσεις που φέρεται να είχαν πραγματοποιήσει μέλη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Μεταξύ αυτών η αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτική ύλη φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε εντοπιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά και η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.

 

 

Πηγή: in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δυτική Ελλάδα: Εννέα συλλήψεις και συνολικά δεκατρείς δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (02/05/2024)

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (30/04/2024)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com