15.5 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 2:18
Κοινωνία

«Έτσι πέθανε η Τζωρτζίνα» – Οι τεχνικοί σύμβουλοι της Ρούλας Πισπιρίγκου προσπαθούν να ανατρέψουν τα πάντα

H Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και προσπαθεί να αντιστρέψει την κατάσταση που έχουν διαμορφώσει τα εις βάρος της στοιχεία, στην πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρίχνει από την πρώτη στιγμή το βάρος στην κεταμίνη. Υποστηρίζει ότι δεν έψαξε και δεν την χορήγησε εκείνη στην Τζωρτζίνα. Τα στοιχεία όμως είναι μέχρι στιγμής συντριπτικά εις βάρος της. Έχει διαπιστωθεί πως η 9χρονη δολοφονήθηκε από χορήγηση μεγάλης δόσης, όταν στο μονόκλινο δωμάτιο βρισκόταν μόνο η μητέρα της. Η ώρα θανάτου του παιδιού είναι το κλειδί και αυτό προσπαθούν να ανατρέψουν οι τεχνικοί σύμβουλοι που εργάζονται για λογαριασμό της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποντονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», που βλέπουν σήμερα για πρώτη φορά τη δημοσιότητα, οι τεχνικοί σύμβουλοι που εργάζονται για την Ρούλα Πισπιρίγκου, έχουν διαπιστώσει ουσιώδη κενά και αναπάντητα ερωτήματα, που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας από κεταμίνη, δεν είναι καλά δεμένη και άρα και το κατηγορητήριο του Εισαγγελέα Αθηνών.

Η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας, όπως δείχνουν τα ευρήματα της έρευνάς τους, θα είναι το «κλειδί» των όσων θα προσπαθήσουν να αναπτύξουν. Σύμφωνα με τα όσα πρόκειται να υποστηρίξουν, η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας δεν είναι αυτή που το Νοσοκομείο αναφέρει, στις 14.30 το μεσημέρι αλλά αργότερα.

Κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, από την έρευνα των τεχνικών συμβούλών προκύπτει ότι η κεταμίνη έχει χορηγηθεί ενδοφλεβίως, οπότε η δράση της είναι σε 1 λεπτό. Φαίνεται να έχει δοθεί μετά τις 15.00 το μεσημέρι.

Το καρδιογράφημα δείχνει τελευταίο σημείο ζωής στις 15.12 και αυτό λέει πολλά, εφόσον τελικά αποτελέσει τον επιστημονικό αντίλογο της άλλης πλευράς των πραγμάτων, κάτι που θα εμπλέξει στην υπόθεση θανάτου γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την «Εκθεση Μπουζιάνη» θα εξαρτηθεί – μέσα στο προσεχές δεκαήμερο – και η εκκρεμής αίτηση αποφυλάκισης της 33χρονης, η οποία θα την συνεκτιμήσει και με τη βοήθεια των τεχνικών συμβούλων της υπεράσπισης θα αξιολογήσει τους  πραγματικούς λόγους που αυτή μπορεί να γίνει δεκτή. «Για εμάς δεν είναι το πότε θα κατατεθεί αλλά το πώς η αίτηση θα΄ναι καλά στηριγμένη και δομημένη» εξηγεί στο pelop.gr ο δικηγόρος, της προσωρινά κρατούμενης, Οθωνας Παπαδόπουλος, χωρίς ο ίδιος σ’ αυτό το κομβικό σημείο των ερευνών να θέλει να επεκταθεί.

Για το θρίλερ στην Πάτρα, μίλησε το πρωί στο Open και ο Γρηγόρης Λέων. Αναφέρθηκε εν νέου στον θάνατο της 9χρονης και έκανε τις δικές του εκτιμήσεις για τα αίτια που στέρησαν τη ζωή στα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη…

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Οι 3 γλώσσες που σίγουρα πρέπει να μάθει το παιδί σας

Newsroom

Συντάξεις: Καμία αλλαγή στα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης έως το 2027

Newsroom

Δεκάδες συλλήψεις για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον Ρέντη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com