18.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 23:07
ΑπόψειςΝέα απο το Θέρμο

Για την Ανάληψη που μας αξίζει!

Η Ανάληψη είναι ένα στολίδι του Ορεινού Απόκουρου με καταγραφή στην ιστορία και τον πολιτισμό. Με ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων με φιλόξενους και απλούς ανθρώπους.

Σήμερα το όμορφο αυτό χωριό, ” το μπαλκόνι της Τριχωνίδας ” έχει αφεθεί στην μοίρα του. Χρειάζεται έντονη δραστηριότητα, ιδέες και όραμα αλλά και συνεργασία όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας για να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την τροχιά του. Είναι η ώρα των νέων ανθρώπων, να κάνουμε πράξεις τις ιδέες και τα όνειρα μας για πετύχουμε πολλά περισσότερα.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε προχωρήσει σε σειρά δράσεων και ενεργειών που στόχο είχαν την προβολή και ανάδειξη του χωριού μας, την προσέλκυση επισκεπτών με γνώμονα το ζωντάνεμα του τόπου μας που τόσο πολύ ανάγκη το έχει, τελικά με ευκολίες και δυσκολίες τα καταφέραμε και αυτό μας γέμισε δύναμη και περισσότερη διάθεση για να συνεχίσουμε.

Σήμερα στην νέα εποχή που διανύουμε πρέπει να προχωρήσουμε σε νέες δράσεις και να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Προσπαθούμε να αναδείξουμε τα ιστορικά στοιχεία της Ανάληψης και να τα καταστήσουμε σημεία αναφοράς. Αγωνιζόμαστε να αναπλάσουμε το κέντρο του χωριού σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που του αρμόζει και διατηρώντας τα στοιχεία της παράδοσης για ένα έξυπνο χωριό με ποιότητα ζωής και προοπτική.

Δημιουργούμε συνθήκες αισθητικής αναβάθμισης με έμφαση στην καθαριότητα, στο πράσινο και σεβασμό στο περιβάλλον. Καθορίζουμε ισότιμη ανάπτυξη και καταμερισμό έργων για όλες τις γειτονιές και τους οικισμούς της Ανάληψης.

Προσπαθούμε για την συνεχή φροντίδα του οδικού δικτύου και για σύγχρονα ασφαλή δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης.

Κάνουμε πράξη την εξωστρέφεια με την δημιουργία φυλλαδίων και συμμετοχή σε γαστρονομικές και άλλου είδους εκθέσεις, ενισχύουμε τα ήθη και έθιμα του τόπου και αναβαθμίζουμε εκδηλώσεις ενώ βάζουμε προτεραιότητα για άτομα με ευαλωτότητα και αναπηρία.

Το εγχείρημα μας δύσκολο αλλά με αγάπη και διάθεση προχωράμε γιατί έχουμε επιλέξει να μείνουμε μόνιμα στην Ανάληψη και μαζί με τα παιδιά μας να καλυτερεύσουμε τις συνθήκες διαβίωσης.

Μαζί να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο επιβραβεύοντας τις όποιες προηγούμενες προσπάθειες και βάζοντας το πήχη ακόμη ψηλότερα γιατί έτσι μας αξίζει γιατί έτσι μας αρμόζει…

Πάμε ψηλά και πάμε δυνατά….

Βασίλης Λοΐζος
Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αναλήψεως

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Άνω Μυρτιά Θέρμου: Ακυρώνεται η εκδήλωση “Ιπτάμενα Φαναράκια”

Newsroom

Θέρμο: Ευχές από τον Πρόεδρο της Κοινότητας για Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!

Newsroom

Εκδηλώσεις στην Ανάληψη Θέρμου για την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com