14.4 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 6:33
news1

Σέρρες: Θρίλερ με τον θάνατο του ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά – Την Παρασκευή η νεκροψία

Φως στα αίτια που οδήγησαν ηλικιωμένο ζευγάρι στο θάνατο, μέσα σε ατομικό χώρο (τύπου τζακούζι) στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου στις Σέρρες, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που πρόκειται να διενεργηθεί αύριο, Παρασκευή (4/11).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, grtimes.gr, οι σοροί των δύο ηλικιωμένων αναμένεται να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, εντός της ημέρας (Πέμπτη) και αύριο το πρωί θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου που βύθισε στο πένθος την ευρύτερη περιοχή και γέμισε με πλήθος ερωτημάτων τόσο κατοίκους και επισκέπτες, όσο και τους υπεύθυνους της δημοτικής επιχείρησης, όπου σημειώθηκε η τραγωδία.

Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Τμήματος, με τις αστυνομικές Αρχές να έχουν παραγγείλει πραγματογνωμοσύνη, ενώ η λειτουργία των εγκαταστάσεων ανεστάλη μέχρι νεοτέρας για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα οι Αρχές συνέλεξαν και δείγμα του νερού από το τζακούζι στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι (ο οποίος σφραγίστηκε), δείγμα που θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο που θα ρίξει φως στην εν λόγω υπόθεση.

Πέπλο μυστηρίου «καλύπτει» το θάνατο

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, το ζευγάρι ήταν η τρίτη φορά που προχωρούσε σε ιαματική θεραπεία στα συγκεκριμένα Ιαματικά Λουτρά.

«Το ζευγάρι χρησιμοποίησε έναν ιδιωτικό χώρο, κάτι σαν τζακούζι αν μπορώ να το περιγράψω σωστά, που υπάρχουν στα Ιαματικά Λουτρά για ζευγάρια όμως δεν βγήκαν στον προβλεπόμενο χρόνο. Όταν η καθυστέρηση έγινε αντιληπτή, άνθρωποι από το προσωπικό μετέβησαν άμεσα στο χώρο, χτύπησαν την πόρτα αλλά απάντηση δεν πήραν. Όταν τελικά εισήλθαν τους εντόπισαν μαζί νεκρούς» σημείωσε ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι από πλευράς δημοτικής επιχείρησης και λειτουργίας των Λουτρών δεν έχει βρεθεί κάτι μεμπτό. «Όλα δούλευαν κανονικά και το προσωπικό, οι νοσοκόμοι, οι γιατροί ήταν όλοι στη θέση τους. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη. Αυτά θα τα διερευνήσουν οι Αρχές» κατέληξε ο κ. Δομουχτσίδης.

Την έρευνα έχει αναλάβει το ΑΤ Σιδηροκάστρου.

 

 

enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com