13.9 C
Θέρμον
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024, 5:10
news1

Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρει 15χρονη – «Χαρακωνόμουν για να ξεχνιέμαι»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για κακοποιήσεις ανηλίκων στην Κιβωτό του Κόσμου βλέπει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι όλες οι δομές της ΜΚΟ βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Οικονομικής αστυνομίας.

«Με είχαν πιάσει με τσιγάρο όταν ήμουν 11 χρονών. Ήξερα ότι άμα συνεχίσω θα με σκότωναν. Το έσκαγα συνέχεια γιατί δεν τους άντεχα. Χαρακωνόμουν και αυτοί δεν το βλέπανε», δήλωσε 15χρονη, όπως μετέδωσε το LIVE NEWS.

«Αυτοί, για να δείτε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ένα παιδί, εγώ χαρακωνόμουν και αυτοί δεν το βλέπανε. Και ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε κάποιος να μου πει ‘είσαι καλά; Νιώθεις καλά; Κάνεις κακό στον εαυτό σου;’ Δεν το καταλάβαινε κανένας».

«Άρχισα να χαρακώνομαι. Ένιωσα ότι με βοηθάει να ξεχνιέμαι από όλα αυτά που υπάρχουν γύρω μου. Με όλο αυτό που ζω εκεί μέσα».

 

«Με τραβούσε από τα μαλλιά»

Αντιληπτή γινόταν, όπως λέει, μόνο όταν θα τύχαινε να παραβεί τους κανόνες. Ακόμα θυμάται την ημέρα που την έπιασαν με τσιγάρο.

«Με είχαν πιάσει με τσιγάρο όταν ήμουν 11 χρονών. Όμως ήξερα ότι άμα συνεχίσω θα με σκότωναν. Όλοι οι παιδαγωγοί έχουν βαρέσει όλα τα παιδιά οπότε κι εγώ έχω βιώσει».

«Ήμασταν σαν στρατιωτάκια», δήλωσε στο LIVE NEWS καθώς έπρεπε να παίρνουν άδεια μέχρι και για την τουαλέτα.

«Για να πάω τουαλέτα, πρέπει να σηκώσω το χέρι μου και να πάρω άδεια. Πήγαινα να πάω τουαλέτα και δε με βλέπανε. Και κατουριόμουν πάρα πολύ κι έτρεξα να πάω τουαλέτα. Και στον γυρισμό περπατούσα σιγά, με πιάνει μια παιδαγωγός από το μαλλί και με βάζει στη θέση του.».

 

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com