14.6 C
Θέρμον
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 8:48
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

ΚΕΠΕΑ: Έναρξη πολυήμερων προγραμμάτων με διανυκτέρευση στο Θέρμο!

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις σχολείων που παρακολουθούν  πολυήμερα προγράμματα στο Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Θέρμου, με διανυκτέρευση στο Θέρμο.

Στις 23 και 24 Νοεμβρίου, επισκέφτηκε το ΚΕΠΕΑ Θέρμου το 13Ο Γυμνάσιο Πάτρας με 3 εκπαιδευτικούς  και 40 μαθητές και παρακολούθησε το πρόγραμμα: «Μονοπάτια με θέα την Τριχωνίδα – Νερόμυλοι».

Επίσης, ξεναγήθηκε στο αρχαιολογικό μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο Θέρμου από το μέλος του ΚΕΠΕΑ κ. Αγγελόπουλο Φώτη. Ακόμη, επισκέφτηκαν την Αγία Παρασκευή Μάνδρας, όπου ξεναγήθηκαν στο χώρο και στο Κρυφό Σχολειό από τον Πρόεδρο και  συνταξιούχο δάσκαλο κ. Αθανάσιο Ζέρη.

Επιπλέον, την εβδομάδα αυτή επισκέφτηκαν το ΚΕΠΕΑ Θέρμου:

Στις 21/11 τα Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη Ναυπάκτου με 43 μαθητές και 3 εκπαιδευτικούς και  παρακολούθησε το πρόγραμμα: «Αρχαιολογικό μουσείο Θέρμου: Ερευνώ και ανακαλύπτω – Ο μικρός αρχαιολόγος».

Στις 22/11 το δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Γαβαλούς με 51 μαθητές και 4 εκπαιδευτικούς και  παρακολούθησε το πρόγραμμα: «Μονοπάτια με θέα την Τριχωνίδα – Νερόμυλοι».

Στις 25/11 το ΓΕ.Λ. Αμφιλοχίας με 34 μαθητές και 3 εκπαιδευτικούς και παρακολούθησε το πρόγραμμα: «Μονοπάτια με θέα την Τριχωνίδα – Νερόμυλοι».

Τέλος, να ενημερώσουμε ότι για την καινούργια χρονιά πολλά σχολεία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, να παρακολουθήσουν πολυήμερα προγράμματα στο ΚΕΠΕΑ Θέρμου από αρκετά μέρη της Ελλάδας.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Εσπερινός του Αποστόλου Μάρκου στην Καψωράχη Μακρυνείας

Newsroom

Ανάληψη Θέρμου: Αναβίωσε το «Γαϊτανάκι» τη Δευτέρα του Πάσχα

Newsroom

Παρουσιάστηκε το παραδοσιακό ”Γαϊτανάκι” στην Αγία Σοφία Θέρμου!(ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com