11.3 C
Θέρμον
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 6:56
news1

Κατερίνα Καινούργιου: Έλυσε τις διαφορές της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής

Η τηλεοπτική σεζόν έφερε και κάποιες μικρές κόντρες. Μία από αυτές αφορούσαν στην Κατερίνα Καινούργιου και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που αντάλλαξαν την προηγούμενη εβδομάδα κάποια επικριτικά σχόλια στον αέρα των εκπομπών τους με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Οι δύο παρουσιάστριες, σήμερα, αποφάσισαν να λύσουν στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα την παρεξήγηση. Η παρουσιάστρια του Happy Day εισέβαλε στο πλατό της «Super Κατερίνα» και μαζί με την Κατερίνα ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει και πως όλα είναι καλά μεταξύ τους.

«Να λυθεί μια παρεξήγηση! Επειδή κι εγώ και η Σταματίνα είμαστε αυθόρμητες κι επειδή υπάρχει σεβασμός όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι “δεν ήθελα να στεναχωρηθείς”. Εντάξει, εγώ το πήρα λίγο αλλιώς, αλλά μιλήσαμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε από την πλευρά της: «Είμαστε άνθρωποι που όταν έχουμε μια παρεξήγηση, τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα κι αν κάποιες στιγμές μπορεί να έχει στεναχωρηθεί η μία από την άλλη χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε το τηλέφωνο κι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Είμαστε εδώ και τα λύνουμε, είμαστε επαγγελματίες, μόνο αγαπημένες ξεκινάμε τη σεζόν».

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com