19.6 C
Θέρμον
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 15:28
news1

Κάτια Ζυγούλη: Θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο Shopping Star;

Η Βίκυ Καγιά είναι γνωστό, πλέον, ότι αποχωρεί από το STAR αφήνοντας κενή τη θέση της παρουσιάστριας στο Shopping Star. Μήπως λοιπόν θα είναι η Κάτια Ζυγούλη;

Τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς θέλουν να συνεχιστεί το πρότζεκτ κι έτσι αναζητούν τον αντικαταστάτη.  Τα πρώτα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι, ενώ η Κάτια Ζυγούλη έκανε δοκιμαστικό σύμφωνα με το «Πάμε Δανάη!». Ο Αλέξης Μίχας ανέφερε την είδηση και παράλληλα δήλωσε ότι και ο Γιώργος Καράβας έκανε δοκιμαστικό για τη μετά Βίκυ Καγιά εποχή.

Κάτια Ζυγούλη – Το παρελθόν με το STAR

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά είχε στο παρελθόν δεχτεί και πρόταση για το GNTM. Ο Γιώργος Καράβας ανήκει στο δυναμικό του καναλιού και θα είχε ενδιαφέρον να βρεθεί ένας άντρας στο Shopping Star.

«Ήταν νια πολύπλοκη χρονιά για μένα, το δύσκολο είναι σχετικό με όσα συμβαίνουν στον κόσμο και στη χώρα μας. Ήταν πολύπλοκη επαγγελματικά και συναισθηματικά… Μερικές φορές τα πράγματα γίνονται με έναν τρόπο. Όλες αυτές τις ημέρες ακούω πολλά, δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δε νευρίασε κανείς με κανέναν, κι ούτε υπήρχε κλίμα άσχημο ή επιθετικό. Είναι άδικο. Από εκεί και πέρα είναι δική μου προσωπική επιλογή να σταματήσω. Μια δική μου προσωπική κίνηση», αποσαφήνισε η Βίκυ Καγιά όταν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασία με το STAR. «Όλα τα πράγματα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Η σχέση με το STAR ωρίμασε κι έφτασε στο τέλος της. Σταμάτησα για μένα. Τηλεφωνήματα έχουν υπάρξει, αλλά δεν είναι η στιγμή να συζητήσω κάτι. Πώς θα αξιολογήσω τις προτάσεις είναι κάτι για μετά», πρόσθεσε.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com