11.3 C
Θέρμον
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 9:46
news1

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Σήμερα σε συνάντηση εργασίας υπό τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Μπούγα, και θεσμικούς φορείς της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων για το ζήτημα της αναδιαμόρφωσης του Δικαστικού χάρτη της Χώρας, επιβεβαιώθηκε από τον Υφυπουργό η κατά το πρόσφατο παρελθόν δέσμευσή μας για διατήρηση του Υπάρχοντος Καθεστώτος των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία, κατόπιν συναντήσεως με τον Υπουργό κ. Φλωρίδη με την παρουσία του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Νικάκη όπου και είχα εκφράσει τη σοβαρή ανησυχία για μία ενδεχόμενη αλλαγή του καθεστώτος και τις δυνητικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει στη γενικότερη λειτουργία της δικαιοσύνης στον μεγαλύτερο νομό της χώρας.

Με βάση τα εξαγόμενα από τη συνάντηση διατηρούνται, επιπλέον τα πρωτοδικεία Ι.Π. Μεσολογγίου και Αγρινίου.

«Η προσπάθεια διατήρησης του Δικαστικού χάρτη ως έχει στο νομό Αιτωλοακαρνανίας είναι μια μεγάλη επιτυχία. Από την πρώτη στιγμή που ετέθη το θέμα σε συνεργασία και συνεννόηση με τους δικηγορικούς συλλόγους και την αυτοδιοίκηση με συντονισμό και συναντήσεις, ήμασταν παρόντες με σοβαρότητα και διατυπώσαμε τις απόψεις μας επί του θέματος. Σήμερα ο Υφυπουργός κ. Ιωάννης Μπούγας επιβεβαιώνει την επιτυχία της προσπάθειάς μας με τη διατήρηση του δικαστικού χάρτη ως έχει στο νομό μας»

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com