20.2 C
Θέρμον
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 9:12
news1

Αργυρούπολη: 10 χρόνια φυλακή στον αθλητή τζούντο που ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφό του

Στην επιβολή δεκαετούς ποινής κάθειρξης προχώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη του αθλητή τζούντο από την Αργυρούπολη, που το 2022 είχε ξυλοκοπήσει άγρια τη σύντροφο του.

Στον κατηγορούμενο αναγνωρίστηκε κατά πλειοψηφία το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ δεν του δόθηκε αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αμφισβήτησε την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που απέδιδε στο δράστη σοβαρή ψυχοπαθολογία.

«Ο κατηγορούμενος χτύπησε το θύμα του με τεράστια δύναμη! Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του, δεν απλώνει για πρώτη φορά το χέρι του και χτυπάει ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο!».

Ο 47χρονος κατά την απολογία του ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς.

«Έπινα ρακί μέχρι τα ξημερώματα και κάποια στιγμή έκανα και χασίς. Και την ώρα που ξάπλωσα γύρισε και μου είπε θέλω να σου πω και κάτι άλλο ακόμη. Μου έλεγε ότι είχε κάτι με έναν Αλβανό από τη λαϊκή.

Γύρισα κατά πάνω της, σηκώνομαι όρθιος και τη χαστουκίζω τρεις φορές. Ξαναγυρνάω τη βλέπω γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα Όλγα Όλγα, δεν είχε αίματα.

Τεντώνει τα χέρια της και τα πόδια της δεν ανταποκρίνονταν. Πήρα το 166 βγαίνει τηλεφωνητής το έκλεισα πήρα την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο».

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, υποστήριξε ότι υπήρχαν προβλήματα στη σχέση του με την Όλγα και πως ο ίδιος είχε προβλήματα ψυχωτικού χαρακτήρα, βλέποντας «οράματα», αλλά αρνιόταν να επισκεφτεί ψυχίατρο για να λάβει φαρμακευτική αγωγή.

Επίσης ζήτησε συγγνώμη από την Όλγα Δημητρακοπούλου και την οικογένειά της, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του.

 

 

dikaiologitika.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Η Λιτανεία του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο

Newsroom

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com