10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:14
Εθνικές Εκλογές 2023Τοπικά νέα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Χριστίνας Σταρακά για τις επιτυχίες Μαραγιάννη και Δάλαρη

Χθες, η Χριστίνα μας από το Αγρίνιο, η μοναδική Χριστίνα Μαραγιάννη της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ήρθε πρώτη στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου Masters Αθλητών.

Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος μας από το Μεσολόγγι, ο μαραθωνοδρόμος Νίκος Δάλαρης, έκανε την καλύτερη επίδοση για την Ελλάδα με χρόνο 2:45:10 στον Μαραθώνιο της Σεβίλλης, ανάμεσα σε 23 Έλληνες αθλητές.

Μόνο περηφάνια για τους αθλητές και της αθλήτριες του τόπου μας που είναι πρότυπα ζωής για όλους μας. Που συνδυάζουν την αποφασιστικότητα, τη σκληρή δουλειά και την προσήλωση στο στόχο, με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θεμελιώδης όμως υποχρέωση της Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα είναι να μην αφήνει το αθλητικό κίνημα στην τύχη του, να μην το θυμάται μόνο στις επιτυχίες όπως συμβαίνει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια, αλλά να στέκεται δίπλα του στα μεγάλα προβλήματα, ώστε ο αθλητισμός να μπορέσει να αγκαλιάσει όλα τα παιδιά της Ελλάδας.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Τι Μύκονος, τι Κεράσοβο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com