10.2 C
Θέρμον
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 11:30
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αναληψιωτών Αιτωλοακαρνανίας!

Με τεράστια επιτυχία και με κατάμεστη την αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αναληψιωτών Αιτωλοακαρνανίας, στο Χαϊδάρι Αττικής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Μυζήθρας, ο πρόεδρος της ΟΣΥΤ κ. Δημήτριος Χριστόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αγίου Δημητρίου κ. Σπυρόπουλος, εκπρόσωποι των συλλόγων Αβαρίκου, Κάτω Χρυσοβίτσας, Λευκού και Καλλιθέας.

Δείτε σχετική ανάρτηση του Συλλόγου:

Σήμερα,εν μέσω χιονόπτωσης και έκτακτων καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός μας! Ενώ φτάσαμε αρκετές φορές στο σημείο να τον αναβάλλουμε,η τελική απόφαση να προχωρήσουμε μας δικαίωσε. Η προσέλευση χωριανών και φίλων ήταν πάνω από κάθε προηγούμενο. Η αίθουσα γέμισε και όλοι γλεντήσαμε με την ψυχή μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλα όλους εσάς που παρευρεθήκατε και με την εγκάρδια παρουσία σας και τα θερμά σας λόγια μας ζεστάνατε.
Τον Κώστα Τσαπατώρη που μας πρόσφερε τις βασιλόπιτες.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας Κον Σπύρο Κωνσταντάρα,που αψήφησε τις καιρικές συνθήκες και μας τίμησε με την παρουσία του.
Τους εκπροσώπους των συλλόγων Αβαρίκου, Κάτω Χρυσοβίτσας, Λευκού, Καλλιθέας, τον πρόεδρο της ΟΣΥΤ Δ. Χριστόπουλο, τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αγίου Δημητρίου και χωριανό μας Δ. Σπυρόπουλο.
Ευχαριστούμε τους δωροθέτες μας, Δημήτρη Καλτσή, Ε. Σαγώνα, Άρχο Γιώργο, Σπύρο Βασιλόπουλο, Δ. Βελαώρα, Γ. Σακκούλη, Χ. Βασιλόπουλο, Τις ταβέρνες του χωριού μας, Θ. Κάππα, Δ. Σπυρόπουλο, Α. Γαϊτάνη, Όμιλο Μάρκετ ιν, Ασήμω Ράπτη και τον ιδιοκτήτη της Ίριδας, Κώστα Ελευθεριάνο που πάντα μας προσέχει και προσφέρει το καλύτερο δυνατόν.
Ευχαριστούμε και την ορχήστρα μας ,που μας διασκέδασε για τόσες ώρες. Τους δικούς μας Φώντα Πούλο και Βασίλη Αντωνίου,και τους σχεδόν πια δικούς μας Κουτσουράκη Ανδριάνα, Σιδερή Κώστα,Βοττέα Βαγγέλη.

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Βασίλης Τσάρκος στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Newsroom

Αγρίνιο: Εκπαιδευτική Δράση στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Newsroom

Δήμος Θέρμου: 731.600,00€ για την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com