10.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:00
news1

Η Μαρία Απατζίδη έκλεισε το τηλέφωνο στον Γιώργο Λιάγκα για το «στριπτίζ» του Κλέωνα Γρηγοριάδη

Δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε σήμερα (8.12,2022) η Μαρία Απατζίδη στον Γιώργο Λιάγκα, με τη βουλευτή του ΜέΡΑ25 να του κλείνει το τηλέφωνο σε ζωντανή μετάδοση, ως αντίδραση στο γεγονός ότι την κάλεσε να μιλήσει για το ακούσιο «στριπτίζ» του Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Ειδικότερα, προτού ο Γιώργος Λιάγκας προλάβει να ρωτήσει τη Μαρία Απατζίδη για την άτυχη στιγμή που είχε ο Κλεών Γρηγοριάδης, η βουλευτής του ΜέΡΑ25 του απάντησε: «Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πραγματικά ξαναπάρτε με, τώρα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο».

«Μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν, αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, πραγματικά ξαναπάρτε με, τώρα δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα! Σας ευχαριστώ πολύ», του είπε η Μαρία Απατζίδη, και του έκλεισε το τηλέφωνο.

Έκπληκτος, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την αντίδραση της Μαρίας Απατζίδη ως εξής:

«Με πολύ ωραίο τρόπο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιες απαντήσεις. Ξαφνικά μία επίθεση ότι φιμώνουμε το Μέρα25… Δεν ξέρω καν τις θέσεις, ούτε με αφορούν εμένα προσωπικά. Είπα και στην κοπέλα ότι είναι και μια νέα βουλευτής και μπράβο της και όμορφη είναι και μακάρι να έχει και καλές απόψεις -δεν το γνωρίζω, για να είμαι ειλικρινής δεν με έχει απασχολήσει. Τον Κλέωνα τον γνωρίζω είναι εξαιρετικός ηθοποιός και έχουμε κάνει κάποιες συνεντεύξεις και ως βουλευτής έχει πει κάποια ωραία πράγματα»

«Μας κάνει εντύπωση η οικειότητα με την οποία σε ένα γραφείο της Βουλής αλλάζουν μπροστά ο ένας στον άλλον οι βουλευτές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι μεμπτό. Ο κ. Γρηγοριάδης με την κ. Απατζίδη πρέπει να έχουν μια οικειότητα, να είναι φίλοι για να μπορεί να αλλάζει ο ένας μπροστά στον άλλον. Ούτε σκοπός καμίας επίθεσης υπήρχε από εμάς και το γεγονός να πάρει και να κλείσει το τηλέφωνο ότι γίνεται σκόπιμη πολιτική επίθεση, ούτε καν. Να βγαίνετε και να επιτίθεστε δεν τιμά κανέναν», προσέθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δείτε το περιστατικό στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό»: 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com