11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:14
news1

Συμμετοχή των Κοινωνικών Δομών Δήμου Αγρινίου στις εκδηλώσεις του Lake Party!

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγρινίου που είναι ενταγμένες στο  ΕΣΠΑ, οι Δομές Αστέγων και η Δομή Παροχής Συσσιτίου στο πλαίσιο δράσεων  με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού συμμετείχαν στο διήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων του Lake Party που πραγματοποιήθηκαν στις 25-26 Αυγούστου.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου  η Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Αγρινίου και οι Δομές Αστέγων παρευρέθηκαν στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας του Αγρινίου, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τους εθελοντές της Κοινωνικής Κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος»μαγείρεψαν και πρόσφεραν φαγητό στους συνανθρώπους μας και τους ωφελούμενους των δομών του Δήμου  Αγρινίου  που έχουν ανάγκη, στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Το διήμερο φεστιβάλ εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Τριχωνίδα , όπου το προσωπικό των Δομών Αστέγων Δήμου Αγρινίου παρευρέθηκε και μοίρασε ενημερωτικό υλικό και πραγματοποίησε ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού που προσερχόταν στον χώρο σχετικά με το θέμα της Αστεγίας.

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο της επιχείρησης κτήμα Πιθάρι κ. Γεώργιο Λάμπρη για την ευγενική παραχώρηση χώρου ώστε οι Δομές Αστέγων να πραγματοποιήσουν την ενημερωτική δράση.

Ο Αντιδήμαρχος

 

Κωνσταντίνος Καλαντζής

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com