12.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:59
news1

Επισκευή συντήρηση αύλειων χώρων σχολείων δήμου Αγρινίου, προϋπολογισμού: 600.000,00€

Εκτεταμένες εργασίες στους αύλειους χώρους σχολείων των Δημοτικών Ενοτήτων  Αγρινίου προωθεί η Δημοτική Αρχή μετά την υπογραφή σύμβασης από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.

 

Το έργο προϋπολογισμού  600.000,00€ περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας και σε μεγάλες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  στις Δημοτικές Ενότητες Αγρινίου.

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή αθλητικού δαπέδου στα εξωτερικά γήπεδα  Βόλεϊ ή Μπάσκετ  με αντιολισθητική επένδυση, πλακοστρώσεις στους αύλειους χώρους για την αποκατάσταση επικινδύνων τμημάτων και κατασκευή αγωγών όμβριων για την απομάκρυνση των νερών ανάλογα με τις ανάγκες των σχολείων.

 

«Με στοχευμένες παρεμβάσεις στα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων βελτιώνουμε τη λειτουργικότητα των αύλειων χώρων με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών. Με την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Δήμου, Σχολικών Επιτροπών, Συλλόγων Διδασκόντων και Συλλόγων Γονέων προσπαθούμε πάντα για  το καλύτερο αποτέλεσμα με στόχο ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για τα παιδιά μας.Έχουμε αποδείξει ότι η αναβάθμιση των σχολικών συγκροτημάτων είναι προτεραιότητα αλλά και υποχρέωση μας απέναντι στα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα», ανέφερε σχετικά  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com