14.6 C
Θέρμον
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024, 8:31
Κοινωνία

Γρηγόρης Λέων: “Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει” – Νέα αινιγματική ανάρτηση

Όλα δείχνουν πως οι έρευνες για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχουν προχωρήσει αρκετά ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι στο “μικροσκόπιο” των Αρχών έχουν μπει τρία άτομα. Ένα από τα πρόσωπα που ασχολούνται πολύ με την υπόθεση, παρέχοντας πληροφορίες στα Μέσα με την επιστημονική του ιδιότητα, είναι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Για τον λόγο αυτό, οι χρήστες των κοινωνικών μέσων δικτύωσης παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις του προέδρου της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας .

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Λέων προχώρησε σε μία ακόμη αινιγματική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα βίντεο από παλιότερη συνέντευξή του, την οποία είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον Φεβρουάριο του 2019.

«Κατά τη γνώμη μου εάν ένας ιατροδικαστής κάνει όλη τη διαδικασία σωστά, προφανώς δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα», λέει χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Λέων στο βίντεο που δημοσίευσε χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά στην υπόθεση της Πάτρας.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πέλλα: Φόβος & τρόμος συμμορία μαθητών σε Γυμνάσιο -«Φοβάται μην είναι ο νέος Άλεξ»

Newsroom

Πάτρα: Θρήνος για την Μαρία – Αυτή είναι η γνωστή διαφημίστρια που έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι

Newsroom

Αντώνης Τουρκογιώργης: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο θρυλικός ροκάς

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com