15.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 22:29
Πολιτική

Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός λόγω υποτροπιασμού ασθένειας της.

Η Φώφη Γεννηματά εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Αναλυτικότερα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μπήκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας, καθώς εμφάνισε συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δίνει εδώ και λίγα χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

svg%3E

Η ανάρτηση της για εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ

svg%3E

Λίγα λόγια για την Φώφη Γεννηματά

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους της Αθήνας το 1964 και είναι κόρη του Γιώργου Γεννηματά, ιδρυτικού μέλους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα και στη συνέχεια σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 1987, ενώ το 1986, προτού αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο, διορίστηκε υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα. Σε ηλικία 51 ετών ήταν ήδη πρόωρα συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, κάτι για το οποίο έχει δεχτεί κριτική. Η σύνταξη αυτή είναι σε αναστολή γιατί σήμερα έχει την ιδιότητα της βουλευτή.

Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει τρία παιδιά. Πρώτος σύζυγος της Φώφης Γεννηματά ήταν ο Αλέξανδρος Ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την Κτηματολόγιο Α.Ε. να υλοποιήσει το για πρώτη φορά συντασσόμενο ελληνικό κτηματολόγιο. Παντρεύτηκαν όταν η Φώφη ήταν 22 ετών και απέκτησαν μαζί μία κόρη. Ο δεύτερος σύζυγός της είναι ο Ανδρέας Τσούνης τον οποίο παντρεύτηκε το 2003. Ο Α. Τσούνης είναι οδοντίατρος και ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερρίκος Ντυνάν από το οποίο παραιτήθηκε το 2014 τη χρονιά που αυτό πέρασε στα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς. Μαζί απέκτησαν μια κόρη και έναν γιό.

Το 2008 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Πολιτική Σταδιοδρομία

Το 2000, εξελέγη Βουλευτής Α΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα γραμματέας του Προεδρείου της Βουλής. Παρέμεινε στο αξίωμα έως τις 31 Δεκεμβρίου 2002, όπου και ανέλαβε Υπερνομάρχης.

Στις εκλογές του Μαΐου του 2012, εξελέγη Βουλευτής Επικρατείας με το ΠΑΣΟΚ. Παρέμεινε έως τις 19 Μαΐου 2012.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, εξελέγη Βουλευτής Β΄ Αθηνών, θέση στην οποία παραμένει και σήμερα. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, επανεξελέγη στη Β’ Αθηνών. [13]

Στις εκλογές του 2019, επανεξελέγη Βουλευτής, στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής.

pagenews.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους» – Νέο ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου

Newsroom

Επίσκεψη Κώστα Καραγκούνη στην ΠΕΜΕΤΕ”Πανελλήνια Ένωσης Μεταποιητών-Τυποποιητών-Εξαγωγέων Επιτραπέζιων ελιών”

Newsroom

ΛΑ.Ο.Σ: Με Βέφα Αλεξιάδου, Εύη Βατίδου και Αγγελική Ηλιάδη το Ευρωψηφοδέλτιο!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com