15.8 C
Θέρμον
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 14:32
Τεχνολογία

Τα αξεσουάρ τεχνολογίας που θα χρειαστείς

Το τέλειο φοιτητικό σπίτι δεν θα το βρεις έτοιμο. Θα το φτιάξεις εσύ, διαλέγοντας έπιπλα και διακόσμηση, μέχρι να το κάνεις τέλειο! Πάρε ιδέες και… καλή φοιτητική χρονιά!

Η φοιτητική ζωή είναι το μεγαλύτερο δέλεαρ για τους περισσότερους μαθητές, πέραν του πτυχίου και της εκπαίδευσης. Αυτά τα τελευταία είναι πράγματα τα οποία περισσότερο σκέφτονται οι γονείς. Οι υποψήφιοι φοιτητές μάλλον έχουν στο μυαλό τους το ότι θα… φύγουν από το πατρικό σπίτι και θα ζήσουν, για πρώτη φορά, μόνοι τους, σε ένα δικό τους σπίτι. Το σπίτι του 2021, όμως, εξαρτάται πολύ περισσότερο από την τεχνολογία παρά από τα έπιπλα! Ευτυχώς, τα Public έχουν μαζέψει τα καλύτερα τεχνολογικά “εφόδια” και δεν θα χρειαστεί να ψάχνεις από ‘δω κι από ‘κει!

Φοιτητικό σπίτι χωρίς TV γίνεται; Δεν γίνεται!

Το πρώτο πράγμα που θα μπει στο φοιτητικό σου σπίτι δεν είναι άλλο από μια… τηλεόραση! Ακόμη κι αν είσαι από αυτούς που “δεν βλέπουν”, εκεί θα μπορείς να βλέπεις τις ταινίες, τις σειρές από streaming, ακόμη και τα βίντεο από το YouTube με την παρέα, χωρίς να “στραβώνεσαι” γύρω από μια μικροσκοπική οθόνη laptop ή κινητού. Και αν χρειαστεί να γίνουν παραδόσεις online, θα μπορείς να βλέπεις καλύτερα, συνδέοντάς τη με τον υπολογιστή! Ρίξε μια ματιά στην τεράστια αλλά πολύ οικονομική LG NanoCell 50 απολαυστικών ιντσών. Αν, βέβαια, θέλεις κάτι μικρότερο γιατί δεν έχεις χώρο, η Hitachi στις 32 ίντσες είναι πιο μικρή και οικονομική.

Επιλογές σε Laptop & Desktop

Το “εργαλείο” του φοιτητή, πλέον, είναι ο υπολογιστής, περισσότερο κι από τα βιβλία! Λοιπόν, εδώ έχεις δύο επιλογές: desktop ή laptop. Αν θέλεις υπολογιστή σταθερό, για να κάνεις σοβαρή δουλειά στο σπίτι, και δε σε ενδιαφέρει να τον μεταφέρεις, το desktop της HP θα σε καλύψει απολύτως, με επεξεργαστή AMD Ryzen 5 τελευταίας γενιάς και κάρτα γραφικών Radeon! Βέβαια, μπορεί να θέλεις ή να χρειάζεται να μεταφέρεις τον υπολογιστή και στη σχολή, επομένως πηγαίνεις στην κατηγορία laptop. Δες το Huawei MateBook για κάτι πολύ ελαφρύ αλλά και πολύ αξιοπρεπές όσον αφορά τις δυνατότητες. Αν θέλεις κάτι πολύ πιο ισχυρό, όμως, το Asus TUF Gaming είναι πανίσχυρο και μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό gam… εχμ… φοιτητή! Τέλος, αν θέλεις Mac, το MacBook Pro με τον νέο επεξεργαστή M1 της Apple συνδυάζει ισχύ και φορητότητα σε ένα μοναδικό πακέτο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είτε θέλεις desktop είτε laptop, μια εξωτερική οθόνη είναι must. Όπως η 27άρα Dell για να κάνεις τη δουλειά σου στο σπίτι άνετα, χωρίς να στραβώνεσαι!

Μαζί με το laptop, όμως, θέλεις και μια τσάντα ειδικά σχεδιασμένη για να μεταφέρεις το laptop σου στη σχολή ή σε σπίτια συμφοιτητών. Η τσάντα της Lenovo είναι αυτό που χρειάζεσαι!

Απαραίτητα gadgets για φοιτητές

Ακόμη και με τα “ψηφιακά” on-line μαθήματα του τελευταίου χρόνου, υπάρχει ακόμη η ανάγκη για να εκτυπώσεις εργασίες και υλικό για διάβασμα. Το πολυμηχάνημα HP DeskJet έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν απαραίτητο: εκτυπωτή, scanner, αλλά και WiFi για να μη μπλέκεις με καλώδια!

Βέβαια, δεν νοείται άνθρωπος τη σημερινή εποχή χωρίς smartphone. Δεν γίνεται να ξεκινήσεις τη φοιτητική σου ζωή με το παλιό smartphone… γι’ αυτό, δες το Samsung Galaxy A22 το οποίο διαθέτει και 5G για να απολαμβάνεις ιλιγγιώδεις ταχύτητες, αλλά και μεγάλη μπαταρία για να σε βγάζει όλη τη μέρα, τόσο στη σχολή όσο και… στους καφέδες!

Τέλος, αν θες να απολαμβάνεις τη μουσική σου, το Blaupunkt είναι ένα mini ηχοσύστημα το οποίο έχει και Bluetooth αλλά και AUX για να μπορείς να ακούς ό,τι θέλεις, είτε από το κινητό, είτε από τον υπολογιστή, είτε και από την τηλεόραση! Μην συμβιβαστείς με τα μικροσκοπικά ηχειάκια τους… η διαφορά στον ήχο θα σε εντυπωσιάσει!

Εκτός των ηλεκτρονικών συσκευών, βέβαια, θα πρέπει να φροντίσεις και για τη διακόσμηση του σπιτιού σου, με τη σωστή επιλογή σε έπιπλα αλλά και μικροσυσκευές. Μπες στις σελίδες του Public και θα τα βρεις όλα, για να θέλουν όλοι οι φίλοι να αράζουν στο δικό σου σπίτι! Καλή νέα φοιτητική χρονιά και… καλή αρχή στη νέα σου ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

www.newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά μία εφαρμογή στοιχημάτων

Newsroom

Πως να εξοικονομήσετε χρήματα από την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας  

Newsroom

Μερικοί τρόποι για να κάνετε περισσότερη οικονομία στο ρεύμα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com