14.1 C
Θέρμον
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 9:31
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

ThermoNews.gr : Ένας χρόνος μετά…

Ένα χρόνος επικοινωνίας και ενημέρωσης, μέσα από τη ματιά του ThermoNews.gr, ένας χρόνος δημιουργικής συνεργασίας, ένας χρόνος αγωνίας και αγώνα να μεταφέρουμε τα νέα του τόπου μας, της  χώρας  και όλου του κόσμου, ένας χρόνος διαρκούς προσπάθειας ενημέρωσης των επισκεπτών μας, πάντα με στόχο την ορθή πληροφόρηση σχετικά με θέματα και εξελίξεις που τους αφορούν, από το Θέρμο, την Αιτωλοακαρνανία, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η αγάπη για την ενημέρωση, που έγινε σκέψη και η σκέψη που έγινε πράξη ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο του διαδικτύου στις 11 Απρίλη του 2021 και από τότε έως σήμερα την υποδεχτήκατε και την επιλέγετε σταθερά και καθημερινά για την ενημέρωσή σας, ενώ εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε να σας μεταδώσουμε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Τεράστιο δείγμα αγάπης και εμπιστοσύνης στην προσπάθειά μας, είναι οι χιλιάδες καθημερινές επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας! Μέσα από το ThermoNews.gr αναδεικνύουμε θέματα διαφόρων κατηγοριών και κυρίως θέματα τα οποία έχουν τοπικό χαρακτήρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι ειδήσεις του τόπου μας να βρίσκονται διαρκώς στο επίκεντρο της επικαιρότητας και να απασχολούν σταθμούς και ειδησεογραφικά sites πανελλαδικής εμβέλειας.

Θέλουμε και θα παραμένουμε διαρκώς δικοί σας, βήμα επικοινωνίας, βήμα καταγραφής των εξελίξεων και προβολής, όλων όσων γίνονται, αλλά και όλων όσων θα μπορούσαν να γίνουν. Η βάση μας, το Θέρμο, έρχεται θριαμβευτικά από τα βάθη της ιστορίας και εκείνο που οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε, είναι να το οδηγήσουμε ένδοξα στο μέλλον. Ένα Θέρμο που δεν θα μικραίνει αλλά θα μεγαλώνει, ένα Θέρμο που δεν θα ακολουθεί αλλά θα πρωτοπορεί.

Σε αυτή την διαδρομή ανεξάρτητοι, αντικειμενικοί και γεμάτοι θέληση για προσφορά Σας δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας για πολλά πολλά χρόνια την προσπάθειά μας και Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την αγκαλιά που μας ανοίξατε.

Η Συντακτική ομάδα του THERMONEWS.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΒΙΝΤΕΟ: Τα Χαλκούνια στο Αγρίνιο σε slow motion όπως δεν τα έχετε ξαναδεί!

Newsroom

Ελισάβετ Καραθανάση: Ένα νέο ταλέντο στον κόσμο της τέχνης!

Newsroom

Ευχές για Καλό Πάσχα από το ThermoNews.gr!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com