16 Σεπτεμβρίου 2025
Τοπικά νέα

Με 28,3 εκ ευρώ περίπου χρηματοδοτούνται 422 δικαιούχοι που εντάσσονται στα σχέδια βελτίωσης

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων της Δράσης  4.1.5 που αφορά τα Σχέδια Βελτίωσης του ΠΑΑ 2014-2020 από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Δ.Ε και την τροποποίηση της κατανομής της δημόσιας δαπάνης από το ΥΠ.Α.Α.Τ., ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε θέματα Π.Α.Α. Γεώργιος Κοντογιάννης υπέγραψε τη σχετική 2η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων των δικαιούχων στην εν λόγω Δράση.

Σύμφωνα με την Απόφαση εντάχθηκαν συνολικά 422 δικαιούχοι ενώ η συνολική δημόσια επιχορήγηση ανέρχεται σε 28,3 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

«Τα Σχέδια Βελτίωσης αποτελούν το κυριότερο χρηματοδοτικό εργαλείο ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει σοβαρά οικονομικά κίνητρα για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη, τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Εύχομαι το Άγιο Φως της Αναστάσεως να γεμίζει τις καρδίες όλων μας με αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη και αδελφοσύνη. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα» δήλωσε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Π.Α.Α. Γ. Κοντογιάννης.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Επιστολή του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για την στήριξη των κτηνοτρόφων που πλήττονται από τη νόσο της ευλογιάς

Newsroom

Φεστιβάλ Οίνου Οινιαδών: «Το ευχαριστήριο της διοργάνωσης, το ιστορικό της εκδήλωσης & τα πρόσωπα πίσω από το μεγάλο γεγονός»   

Newsroom

Πένθος στη Μακρυνεία: Έφυγε από τη ζωή ο 30χρονος Σίμος Κανέλος

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com