12.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:00
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Τελετή Μνήμης Πεσόντων Αεροπόρων στο Λόφο του Αγίου Κοσμά στο Μέγα Δένδρο(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμνημόσυνη Δέηση στη Μνήμη των Ηρωικών Πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας , του Νικόλαου Ανδρέα Σιαλμά, Κωνσταντίνου Αθανασίου Κοντογιώργου, Βασιλείου Γεωργίου Κουρκούτα, Ευστάθιου Χαριλάου Τσίγκα και Ευάγγελου Γεωργίου Σταθόπουλου, τελέσθηκε σήμερα Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων που βρίσκεται στο λόφο του Αγίου Κοσμά στο Μέγα Δένδρο Θέρμου από τον  Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευκαρπίας κ.κ. Ιερόθεο.

Στην τελετή παρέστη ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση, ο οποίος εκφώνησε και την Επετειακή Ομιλία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πτέραρχος ε.α. κ. Γρηγόριος Χατζής και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων καθώς και τα αποκαλυπτήρια Προτομών των Ιπτάμενων Αεροπόρων, Βασιλείου Κουρκούτα, Ευστάθιου Τσίγκα και Ευάγγελου Σταθόπουλου.

Στην τελετή παρέστησαν, γονείς και συγγενείς των ηρωικών πιλότων,  Εκπρόσωπος του ΓΕΕΘΑ, εκπρόσωποι των Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ο δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ. Θάνος Μωραΐτης και κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, ο δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καλαντζής ως εκπρόσωπος του δήμου Αγρινίου , ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Ράπτης, ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Παρασκευής Μάνδρας Αρχιμανδρίτης π. Ζαχαρίας, ο π. Βασίλειος Λάμπος, καθώς επίσης  Δημότες αλλά και επισκέπτες του Δήμου Θέρμου.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο κ. Αλέξανδρος Κοντός.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com