26.8 C
Θέρμον
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024, 14:38
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Σειρά συναντήσεων του Δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων για την παραμονή της Πειραιώς

Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας και οι αρχηγοί των Δημοτικών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ. Θεόδωρος Κασόλας , κ. Κωνσταντίνος Κουβαράς και κ. Χαρίλαος Μπουγάς, καθώς και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς κ. Βασίλης Παπακωνσταντίνου, επισκέφτηκαν, τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας των κομμάτων και τους εκπροσώπους τους, στην Βουλή των Ελλήνων , στα πλαίσια της διεκδίκησης παραμονής σε λειτουργία του μοναδικού καταστήματος Τραπέζης στον ορεινό Δήμο Θέρμου .

 

Συνάντηση πραγματοποίησαν στα γραφεία των κομμάτων τους, αρχικά με τον βουλευτή του ΚΚΕ κ. Νίκο Παπαναστάση και ύστερα επισκέφτηκαν τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Κατρίνη , τον βουλευτή κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της Κ.Ο. κ. Γλαβίνα.

 

Επίσης, συναντήθηκαν  με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Βίτσα, στην οποία μετείχε το στέλεχος και πρώην Γ.Γ.του υπουργείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γρηγόρης Θεοδωράκης και τέλος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, συζήτησαν το θέμα  του κλεισίματος του μοναδικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην περιοχή του Θέρμου ,με τους Βουλευτές κ. Κώστα Καραγκούνη και κ. Σπήλιο Λιβανό, ενημερώνοντας  τους βουλευτές για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας του υποκαταστήματος, ενώ ο κ. Καραγκούνης διαβεβαίωσε τον κ. Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων, ότι το υποκατάστημα δεν πρόκειται να κλείσει.

 

Οι Βουλευτές κ.Μάριος Σαλμάς , κ.Θάνος Μωραίτης και κ. Γεώργιος Βαρεμένος εξέφρασαν την υποστήριξή τους, δεδομένου ότι ήταν σε προγραμματισμένες δράσεις τους στην Αιτωλοακαρνανία και δεν μπόρεσαν να παραστούν, όπως και ο αρχηγός δημοτικής παράταξης κ. Κωνσταντίνος Μαραγιάννης, που λόγω της ιδιότητας του ως λυκειάρχης αδυνατούσε , καθότι είναι περίοδος πανελλαδικών εξετάσεων.

 

«Τα κόμματα που διαθέτουν εκπροσώπηση στην Αιτωλοακαρνανία μας παρείχαν ομόθυμη στήριξη , στο ζήτημα παραμονής του καταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς, ενώ ήδη είχαν κάνει παρεμβάσεις στην διοίκηση καθώς και στο υπουργείο Οικονομίας . Η αναστολή παύσης της λειτουργίας του καταστήματος θεωρούμε ότι επιτεύχθηκε και πρέπει να κάνουμε όλοι τις κινήσεις για να κερδηθεί η μόνιμη παραμονή του», ανέφερε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην Γουριά Μεσολογγίου

Newsroom

Θέρμο: Εντυπωσίασε η 19η Συνάντηση Παραδοσιακών Χορευτικών Μαθητικών Ομίλων (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Άγιος Κωνσταντίνος Αγρινίου: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com