Υλικά:
- Χυμό από 2 πορτοκάλια
- 50 γρ κορν φλαουρ
- 70 γρ ζάχαρη
- 1 φυτική σαντιγί
- 1 χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο
- 1 κούπα γάλα
Εκτέλεση:
Στύβουμε 2 ώριμα πορτοκάλια. Σουρώνουμε το χυμό για να μη μείνει κανένα κουκούτσι και το βάζουμε σε ένα κατσαρόλι μαζί με τη ζάχαρη και 50 γρ. σαντιγί χτυπημένη και σιγοβράζουμε. Μετά ρίχνουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει πηχτό το μείγμα ,τότε προσθέτουμε 3-4 σταγόνες από κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και το ομογενοποιούμε.
Κατόπιν ρίχνουμε το γάλα και το βράζουμε μέχρι να βγάλει τις πρώτες φουσκάλες, τότε είναι έτοιμο. Σερβίρουμε με σαντιγί και ένα κομμάτι πορτοκαλί.