22.4 C
Θέρμον
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 15:36
Πολιτική

Κοντά στα 10 ευρώ το rapid test για τους ανεμβολίαστους

Στις 12:00 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σε αυτά θα περιλαμβάνεται και η υποχρεωτικότητα των ανεμβολίαστων εργαζόμενων να κάνουν τεστ, τα οποία θα πληρώνουν οι ίδιοι.

Για τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν και θα ισχύουν από τον Σεπτέμβριο μίλησε το πρωί της Τρίτης (24.08.2021) στο MEGA ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Και αποκάλυψε ότι όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και απαιτείται να κάνουν τεστ, θα το πληρώνουν περίπου 10 ευρώ.

«Υπάρχει κόσμος που επιμένει να μην εμβολιάζεται. Αποτελεί κίνδυνο για την υγεία τους, τον κόσμο που συναναστρέφονται και το σύνολο της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Πρέπει να πάρουμε σκληρά περιοριστικά μέτρα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δεν είναι σκοπός μας να σχηματίσουμε διαχωριστικές γραμμές. Το κράτος μέχρι ένα σημείο μπορεί να διαθέτει πόρους», τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου. «Είμαστε σε θέση να μπορούμε να εμβολιάσουμε όποιον θέλει και με όποιο εμβόλιο θέλει».


ΠΟΛΙΤΙΚΗ – Thestival

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων έστω και την ύστατη στιγμή

Newsroom

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους» – Νέο ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου

Newsroom

Επίσκεψη Κώστα Καραγκούνη στην ΠΕΜΕΤΕ”Πανελλήνια Ένωσης Μεταποιητών-Τυποποιητών-Εξαγωγέων Επιτραπέζιων ελιών”

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com