14.1 C
Θέρμον
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 4:23
Πολιτική

Γιατί δήλωσε την εταιρεία της συζύγου του το 2019 αφού λειτουργεί από το 2004;

Η ΝΔ ζητά από τον Παύλο Πολάκη να απαντήσει σε μία σειρά ερωτημάτων, τα οποία προκύπτουν από τη δήλωση του «πόθεν έσχες» που κατέθεσε.

Η ΝΔ επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: «Δεν είχαμε καμία διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά, μετά και τη σημερινή του ομολογία, προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν»

Όπως αναφέρει στη συνέχεια: «Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019.

Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία… ».

Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει: «Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι ‘γενικός χειρούργος’ (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι ‘χειρουργός’, μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)».

Πολιτική – Η Βραδυνή

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Ζαμπάρας: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων έστω και την ύστατη στιγμή

Newsroom

«Θα γίνω ο εφιάλτης τους» – Νέο ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου

Newsroom

Επίσκεψη Κώστα Καραγκούνη στην ΠΕΜΕΤΕ”Πανελλήνια Ένωσης Μεταποιητών-Τυποποιητών-Εξαγωγέων Επιτραπέζιων ελιών”

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com