25.8 C
Θέρμον
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 14:59
Πολιτική

Από την Άρτα ξεκίνησε τις περιοδείες ο Γερουλάνος- Το βανάκι με το οποίο θα οργώσει την Ελλάδα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησε τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματρικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Παύλος Γερουλάνος.

Πρώτος σταθμός του πρώην υπουργού και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Είσαι Εσύ» ήταν η Άρτα.

Τον Παύλο Γερουλάνο υποδέχθηκαν μεταξύ άλλων ο γραμματέας της ΝΕ Άρτας του ΚΙΝΑΛ Αλέξης Σερέτης, στελέχη του κόμματος, ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός, ο πρώην δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣΑΦ Θόδωρος Χαρακλιάς και οι δημοτική σύμβουλος Βίκυ Βασιλάκη- Μητρογεώργου.

Ο κ. Γερουλάνος επέκρινε κριτική στην κυβέρνηση για το αναπτυξιακό μοντέλο που εφαρμόζει στη χώρα και παράλληλα για την αξιοποίηση των κονδυλίων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Την ίδια ώρα, πρότεινε η κατανομή των 60 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης να απευθυνθεί σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, στηρίζοντας, μεταξύ άλλων, και παραγωγικούς τομείς.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην αποκέντρωση της εξουσίας και για την αναζήτηση της εμπιστοσύνης τόσο κεντρικά όσο στον χώρο της αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων, των Συνεταιρισμών, των Ομάδων Παραγωγών, των Εργατικών Κέντρων κλπ, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και την στήριξη της Μικρομεσαίας Επιχείρησης.

Ο Παύλος Γερουλάνος προκάλεσε αίσθηση με βανάκι που χρησιμοποιεί με τους συνεργάτες του για να «οργώσει» την χώρα. Όπως θα δείτε το συγκεκριμένο όχημα φέρει την φωτογραφία του και το σύνθημα που χρησιμοποιεί «Η ΑΛΛΑΓΗ είσαι εσύ» όπως και τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Γερουλάνος ανέφερε: «Όταν κατέθεσα τις 6.245 υπογραφές για την υποψηφιότητά μου, είπαμε ότι ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι. Σήμερα στο ταξίδι αυτό, βρισκόμαστε στην Ήπειρο, την Άρτα και την Πρέβεζα. Είμαστε εδώ για να συναντηθούμε όλοι μαζί με παλιούς αλλά και νέους συντρόφους. Για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις αγωνίες και τις ελπίδες. Έχουμε μπροστά μας έναν μήνα και δεν θα χάσουμε ούτε λεπτό».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη του Μίλτου Ζαμπάρα στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Newsroom

Ελληνοτουρκικό: Οι κοινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Newsroom

Η Νέα Αριστερά συναντά τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com