19 C
Θέρμον
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, 16:51
Νέα απο το Θέρμο

Θέρμο: Δωρεά Απινιδωτή και GPS Navigator για το Κέντρο Υγείας από την διοργανώτρια επιτροπή του ”IG Cycling Thermo 2024″

Σε μια σεμνή τελετή την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, από την διοργανώτρια επιτροπή του ποδηλατικού γύρου “IG Cycling Thermo 2024”, παραδόθηκε μια σημαντική δωρεά στο Κέντρο Υγείας Θέρμου στους εκπροσώπους των εργαζομένων.

Η δωρεά περιλάμβανε έναν απινιδωτή μονίτορ και ένα GPS Navigator τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία θα συμβάλουν στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας.

Παράλληλα δόθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της INTERUNITY GROUP, κ. Γεώργιο Μάνγκο, που είναι ο κύριος χρηματοδότης αυτού του πρώτου φιλανθρωπικού Ποδηλατικού Αγώνα Αντοχής, στα πλαίσια της Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια 2024.

Την τελετή στήριξε ο Δήμος Θέρμου και τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θέρμου, κ. Βασίλης Στούμπος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους οργανωτές και τους δωρητές για τη σημαντική χορηγία, που θα βελτιώσει το επίπεδο παροχών υγείας στον Δήμο, αναφέροντας:

«Ο κ. Γεώργιος Μάνγκος είναι άνθρωπος των ουσιαστικών έργων. Οι πράξεις του είναι τα λόγια του και η δωρεά του είναι πολλαπλασιαστής ισχύος για τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε καθημερινά για τη ζωή των ανθρώπων και των αθλητών. Κάθε χρόνο σημειώνονται χιλιάδες περιστατικά αιφνίδιου θανάτου σε όλο τον κόσμο, λόγω καρδιαγγειακών συμβάντων. Πολλά από αυτά  γίνονται κατά τη μεταφορά με το ασθενοφόρο και θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, εάν υπήρχε σε κάθε ασθενοφόρο ένας απλός απινιδωτής, το δώρο που μας κάνετε εσείς τώρα, με μια απλή αλλά ουσιαστική κίνηση. Ένα εργαλείο που στα κατάλληλα χέρια και με την κατάλληλη εμπειρία μπορεί να επαναφέρει τον άνθρωπο στη ζωή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς κ. Μάνγκο!»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού Κέντρου Υγείας Θέρμου, ο κ. Απόστολος Κουβαράς, αναπληρωτής συντονιστής διευθυντής και η κα. Βάσω Χολέβα, νοσηλεύτρια.

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θέρμου για την 9η Μάη

Newsroom

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση Ζωγραφικής στο Δημαρχείο Θέρμου!

Newsroom

Θέρμο: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Ζωοδόχου Πηγής στη Μυρτιά

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com