29.7 C
Θέρμον
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 20:14
Κοινωνία

Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της μητέρας!

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και εμείς θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για το δώρο που θα κάνουμε στη μητέρα μας. Είναι από τα σημαντικότερα άτομα που περνάνε από την ζωή μας. Είναι ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μας στα πρώτα μας βήματα και έπειτα σε οτιδήποτε καινούριο κάναμε. Σαν παιδιά αλλά και σαν ενήλικες νιώθουμε ασφάλεια δίπλα της λόγω της εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ μας. Οι μητέρες μας ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές τους, προσπαθούσαν να είναι δίπλα μας και να μας αντιμετωπίζουν με ηρεμία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταπιέζουν τα δικά τους συναισθήματα για να μην φορτώνουν τα δικά μας. Για όλα τα παραπάνω, ένα δώρο είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε. Σεβασμός, αγάπη, φροντίδα και στοργή είναι αυτά που έχουν μεγαλύτερη αξία για μια μητέρα.

Παρ’ όλα αυτά ένα δώρο θα της δώσει χαρά μόνο και μόνο επειδή θα νιώσει πως την σκέφτεστε. Μερικές ιδέες για δώρο για τη γιορτή της μητέρας, είναι:

Γλυκό

Όλοι έχουμε ανάγκη λίγο γλυκό στην καθημερινότητά μας οπότε θα μπορούσατε να πάρετε από μια μικρή σοκολάτα, μέχρι μια ολόκληρη πάστα που θα της γράψετε μια αφιέρωση πάνω. Είναι κάτι που θα την γλυκάνει αλλά και θα την ευχαριστήσει.Μάλιστα θα μπορούσατε να φτιάξετε κι εσείς οι ίδιοι το δικό σας γλυκό και να της το προσφέρετε.

Κόσμημα

Ένα κόσμημα αφιερωμένο για εκείνη. Την συγκεκριμένη μέρα θα σας πρότεινα να μην πάρετε κάτι απρόσωπο όπως δαχτυλίδι ή σκουλαρίκια αλλά ένα κολιέ μαμά που θα στολίσει το λαιμό της. Επιλέξτε σε χρυσό ή ασημί χρώμα ανάλογα το γούστο της. Να είστε σίγουροι ότι θα γίνει το αγαπημένο της αξεσουάρ και θα νιώθει μια περηφάνεια όταν θα το φοράει.

Λουλούδια

Τα λουλούδια ήταν και θα είναι ένα όμορφο και συμβολικό δώρο. Το κάθε λουλούδι  είναι ξεχωριστό και ένα σύνολο μιας ανθοδέσμης αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα μας. Από μικρά παιδιά, κόβαμε λουλούδια από τους κήπους για να τους πάμε στην μητέρα μας και εκείνη με ένα χαμόγελο μας ευχαριστούσε και τα τοποθετούσε στο βάζο. Οπότε είναι ένα δώρο που θα φέρει αναμνήσεις και χαρά.

Αρωματικό κερί

Ένα κεράκι για να το ανάβει όταν θα θέλει να χαλαρώσει ή όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι. Οι μυρωδιές φέρνουν αναμνήσεις, φέρνουν στο μυαλό μας καταστάσεις που έχουν περάσει και τις έχουμε συνδεδεμένες με μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Επίσης υπάρχουν καταστήματα που φτιάχνουν custom αυτοκόλλητα για την συσκευασία του κεριού. Εκεί μπορείτε να γράψετε μια αφιέρωση.

Ό,τι από τα παραπάνω και να διαλέξετε, μην ξεχάσετε να την πάρετε μια αγκαλιά και να της πείτε πόσο την αγαπάτε!

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Κόρινθος: Γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου

Newsroom

Ηλεία: Πέθανε ο 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο

Newsroom

Στο σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου ή σε παθολογικά αίτια θα αποδοθεί ο θάνατος του βρέφους στο Διδυμότειχο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com