21.3 C
Θέρμον
Σάββατο, 18 Μαΐου 2024, 16:38
Κοινωνία

Νεαρή λιμενικός και ο άντρας της, το ζευγάρι των αρνητών που “έσυρε” στο τμήμα τους τρεις εκπαιδευτικούς

Μια νεαρή λιμενικός και ο ελεύθερος επαγγελματίας σύζυγος της είναι το ζευγάρι των “θερμόαιμων” αρνητών που το πρωί της περασμένης Τρίτης μήνυσαν τη διευθύντρια, τον υποδιευθυντή και τον υπεύθυνο COVID γυμνασίου στα Καμίνια καθώς, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, δεν επέτρεψαν στο παιδί τους να μπει στο σχολείο χωρίς μάσκα και self test.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τη λιμενικό, που έχει το βαθμό ανθυπασπιστή και εργάζεται σε υπηρεσία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, όμως αρνήθηκε να κάνει αναφορά στο συμβάν λέγοντας μόνο πως ο σύζυγος της έχει προχωρήσει σε μηνύσεις.

Από την ένταση και τον άγριο καυγά στο σχολείο, έφτασε περιπολικό που οδήγησε τους τρεις εκπαιδευτικούς στο τμήμα ενώ μετά την ενημέρωση στον εισαγγελέα και την υποβολή μηνύσεων αφέθησαν ελεύθεροι.

Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη λιμενικός, είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα προσεκτικό και τυπικό στα καθήκοντα της, φοράει μάσκα και υποβάλλεται σε τεστ και για αυτό δεν μπορούν να ερμηνεύσουν πως προέβη στην ακραία αυτή ενέργεια που σήκωσε στο πόδι ένα ολόκληρο σχολείο και έκανε τις δυο πλευρές να σέρνονται στο τμήμα και να ανταλλάσσουν μηνύσεις.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη από την συμπεριφορά της λιμενικού και όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος της η οποία όπως εμφατικά τονίζουν δεν θα παραμείνει στο συρτάρι, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταστήσουν σαφές ότι ανάλογες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές.


www.thestival.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πέθανε βρέφος 4 μηνών-Το βρήκε η μητέρα του με αφρούς στο στόμα

Newsroom

Θεσσαλονίκη: Γαμπρός εν εξάλλω κλείδωσε την πεθερά του στο υπόγειο

Newsroom

Αχαΐα: Σε απόλυτο σοκ η 62χρονη που βιάστηκε στο χωράφι της

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com